- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Formaster #27 üzenetére
Igen rendereltem, de viccelj már ez olyan mondat volt, hogy vezettél már ferrarit, hallod 10 sec alatt an 100-on 45 fokos emelkedőn, bazz a gyár hülye mart az mondja ez 2 sec... hátszéllel szakadékban... Öcsém!!!
Konkrétabban milyen videót, és milyen tömörítéssel, és meg amúgy milyen kontettel, meg amúgy milyen formátum?
Igen én dolgoztam broadcast mérnökként több tévénél, lehet többet konvertáltam ilyet mint az itt lévők nagy többsége...
-
tecsu
addikt
válasz
Formaster #15 üzenetére
Ráadásul te rábíznál egy komoly munkát erre a kis dobozra? Én munkaállomásként csak munkaállomásra szánt gépet használnék, ami elmenne éveket megszakítás nélkül full teljesítményen, mivel van rendes hűtése, meg az a hot swapos RAID vagy micsoda, ECC memória stb. - tehát stabil mint a beton.
Persze nem kell minden "munkához" ilyen gép, de mert Dzsesszika webkamerával keresi a betevőt, Józsibá laptopról nyomtat biztosítási szerződéseket, ezek még nem munkaállomások és ezen esetekben nincs is arra szükség.
Viszont grafikai munkák renderelésénél - ha már így hangsúlyoztuk - általában igen.
Véleményem szerint ha valaki ezt a gépet prociizzasztó munkára használja, az csak marginális lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest