- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR123
tag
Messze nem igaz amit írtál. Teljesen tökéletes MediaCenternek és veri a konkurenciát. És van hozzá távirányító is, vagy egyszuerűen ha a TV-d támogatja a CEC protokoll-t akkor a tv távirányítójával tudod használni a Pi-t, mivel a Kodi támogatja a CEC-et.
Nyilván aki ért hozzá az megveszi, felrakja mondjuk ezt az SD kártyára és összedugja a TV-vel a Pi-t. Onnantól már megy. Akinek ez bonyolult, az még tud venni előre telepített SD kártyát. Akinek meg az is bonyolult annak nem való semmilyen MediaPlayer, csak az USB-s tv és a BluRay player.
Ahogy előttem is írták, nagyon nagyon sok minden építhető belőle. Nem véletlenül van nekem is itthon 3 különböző feladatokra.
-
Vesa
veterán
A LibrElec az tkp. egy linux disztro Kodi-val, tehát végülis ugyanaz. A RB Pi pedig a hardvert adja, olcsón és jó minőségben, legalább is, egy asztali médialejátszóhoz képes nagyságrendekkel olcsóbban. Amlogic jó, de support kvázi nem sok, az RB Pi-nél ezzel szemben hatalmas a community. Én sem trollkodásból írtam, csak szemléltetni akartam, hogy milyen sokoldalú az eszköz, és nem feltétlenül csak az elektronikát hobbi szinten űzők sportja lehet. hazánkban is kapni üzletben, garanciával olyan Pi pakkot, ami kulcsrakész medialejátszó, SD kártyán Kodi-val, a Pi-nek dobozzal, táppal stb. Csak összedugod, és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged