Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Godefroy linkelt egy kimutatást, bár ott 48,4% a max., nos én egy hasonlót láttam korábban, de ott egy ponton keresztezte a két vonal egymást. Most hadd ne keressem.
(#79) Godefroy: Nem, nincs közgazdasági végzettségem, és?
Oké, akkor úgy mondom, hogy a kapitalizmus mai formája. Miközben szerintem te valami vadkapitalista álomvilágban élsz, amin a fejlett országok már túlléptek 1-200 éve...
Az állam garantálja a szabad piacot, ahol 1-1 cég nem helyezheti a saját érdekeit minden más fölé. A versenyhivatal nem csak dísznek van.
Az Intel kimondottan egy agresszív és notórius szabályszegő cég. (Mint írtam, jelenleg is folyik ellenük vizsgálat, és nem az AMD kezdeményezésére, hanem hivatalból. Lassan őrölnek ezek a malmok, de előbb-utóbb lépni fognak.) Ez egyszerűen tény, nem holmi fanság mondatja velem. Egyszerűen azért állok az AMD mellett, mert sokkal jobban tetszik a kreatív fejlesztés és együttműködés, mint ez a vadkapitalista mindenkit lenyomunk és háborúban állunk az egész világgal attitűd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest