- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arena87
aktív tag
Áhh, értem. Csodálkoztam is, hogy quake-ben hs.
(#37) rt06
Ha azt nézzük gyorsaságnak, hogy ki lövésgombot melyiknél kell gyorsabban megnyomni akkor abban igazad van, hogy: CS gyorsabb játék. De ha azt nézzük, hogy ki tudja leggyorsabban legügyesebben megszerezni a powerkit-eket akkor quake.De ahogy mondtad teljesen más stílus és más taktikai elemek vannak bennük. És ut tényleg ennek a kettőnek a keveréke. Kell gyorsaság, jó célzás.
(#36) Necroman_Mk2
Ebben nem mernék fogadni, hogy gyorsabb tempójú lesz QL, mint a másik két említett játék. Persze, ha jól betudod állítani kontroller beállításokat akkor van rá esély, hogy gyorsabb lesz a játék tempója, de akkor sem lesz olyan játék tempója, mint ami PC-s verzióban létezik. -
Arena87
aktív tag
Az lenne jó ha összecsaphatna két oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest