Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aSzakember
tag
abban egyet értünk, hogy a HL1 és a HL2 is jó úgy, ahogy megcsinálták, egyszerű de nagyszerű, korszakalkotó és innovatív. még ma is fülig érő szájjal tolom végig az első részt, mert egyszerűen jó, mindenféle mod nélkül.
ellenben nem vagyok ellenére a tuningnak, pl a cinematic modok szerintem olyan dolgot tesznek még hozzá apró pluszként (az utcán lévő Budapest térképek, szórólapok, mindenféle feliratok, és a magas felbontású textúrák) amik tudat alatt iszonyat jó hangulatot teremtenek a játéknak a reálisabb környezettel. akár valós is lehetne a dolog mert valós dolgokat látok a pályán - amitől csak még jobb és izgalmasabb a szori.
a szinkron pedig jó lehet azoknak, akik nem értik túlzottan az angolt, és nincs kedvük folyamatosan olvasni a játékot amitől megtörik a játékmenet néha.. hogy a szinkron minősége milyen, arról is lehetne vitázni, szerintem nem olyan pocsék, mint az eddigi játékszinkronok, amiket hallottam. és szerencsére nem lenne kötelező használni. mert ugye ebből nem lesz semmi. -
aSzakember
tag
nagyon várom már, ami óta megjelent a HL, magasan a kedvencem!
a HL2 magyar szinkron is elkészülhetne végre ilyen hirtelenszerűen..

Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest