Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
jó irás és a képek szuper
. vajon milyenlehet ülni repcsin igaz én fosok a magsban pláne a repüléstöl 
-
eperg
újonc
válasz
eszterencs
üzenetére
na ez aztán a fizetett hirdetés

-
Jarod1
veterán
válasz
eszterencs
üzenetére
na 1 kis videó hogy landol a 747-es mexiko-cityben
-
Findzs
addikt
milyen cég ez aki ennyi helyre küldi az emberkéjét ?
valamilyen számtech márka ?
gigabyte ? msi ? asus ?jó nyaralást és jó munkát !
-
válasz
eszterencs
üzenetére
Hatalmas az a gep, egy nagyobb van csak nala utasszallitoban, az A380-as. Az pedig a technika csodaja, hogy ezek az oriasok repulnek is.

Latom frissitetted a bejegyzest, este racuppanok.

-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Biztos nagy, de nem nagyon lehet belül érzékelni, mert kisebb szektorokra van tagolva falakkal, nem látni át egyben az egész repülőt sajnos. Soronként amúgy 3+4+3 ülés van. Leginkább amúgy a szárnyra kinézve érezni, mennyire gigantikus egy gépezet ez, elég megdöbbentő, amikor felszáll, hogy ez a monstrum tényleg fel tud menni a levegőbe.

-
Grat az utazashoz. Ahogy nezem egy 747-es jumboval repultel, jo nagy lehet belul is.

-
keIdor
titán
Tyűha! Taipei, majd Hong Kong, nájsz!
Várom a folytatást! -
válasz
eszterencs
üzenetére
Lehet hogy náluk nagyon drága az építési telek, ha belegondolsz, egy pici kis halász falu volt régen. Most meg talán a világ egyik leginkább " beépített " területe. Mondjuk ha sok pénzem lenne, még a közelébe se mennék egy ilyen 30 emeletes doboznak. Inkább az erdőben a mókusokat kergetném

Ha viszont az ember lánya/fia 24 órából 12-t dolgozik, akkor nem biztos hogy sok kedve van mondjuk kertészkedni esténként. Arra kíválló a társasház. ( Bár a képen látható már valóban túlzás ) -
eperg
újonc
válasz
eszterencs
üzenetére
Kiváncsi vagyok mikor mész az USA-ba kiállitásra?

Puszi! -
Jó szórakozást kívánok a munka mellé. Kérünk sok képet, információt, ha szeretnél, akkor a kiálításon fotózhatsz lányokat is, biztos nem fognak bántani érte a fórumon

Ja és természetesen vigyázz magadra, mert eszterencs hiány van jelenleg Magyarországon. Most olvastam valahol ....
-
gamek!ller
őstag
Remélem imádod a munkád.. Olvasni foglak.
-
deicide
veterán
Én úgy gondolom, Te vonzódsz a távol-kelethez, nemrég tajvan, most meg ez...
Én pénteken megyek egy hétvégi spanyolországi "konferenciára" az Avnet/Bellmicro jóvoltából, az legalább nem olyan hosszú, mint az Amszterdam-Taipei táv volt... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jarod1
veterán
na én is várom a folytatást, kicsit az írás végén lepődtem meg amikor írtad hogy szoknyát húzol - hát ekkor esett le hogy TE NŐ vagy, bár a nicknevedből rájöhettem volna.
te jó ég hány emeletes az a lakóház????

és 7 van egymás mellett .
1 lakógyűlést megnéznék ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JanFe
aktív tag
Tetszett a beszamolo, kivancsian varom a folytatast

-
törölt tag
ez mekkora jellemző. 18.án szintén céges okból utazok. kínába, holland átszállással
asszem olvasni fogom a blogot
-
Vakegérke
félisten
Kíváncsivá tettél, várom a folytatást.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. vajon milyenlehet ülni repcsin igaz én fosok a magsban pláne a repüléstöl 

Várom a folytatást!

Én pénteken megyek egy hétvégi spanyolországi "konferenciára" az Avnet/Bellmicro jóvoltából, az legalább nem olyan hosszú, mint az Amszterdam-Taipei táv volt... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aztán hírtelen szerelmes is lettem pillanatok alatt