- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeamiro
csendes tag
válasz
KubanitoS #32 üzenetére
Köszi, kipróbálom. De a fő probléma, hogy nem enged belépni a download mode ba. Igaz nem volt feltöltve 100% -ra az akku, de talán ez nem befolyásolja. Azért most hagyom töltőn egy darabig és kipróbálom. Azt, hogy mikor van feltöltve csak sejthetem.
Találtam több módszert "flash tool", "board diag" de egyik sem működik. -
KubanitoS
veterán
Youtube video második komment:
To Fix is very simple:1. Charge your battery 100% 2. After remove your battery and connect your USB on PC 3. Download LG Bridge on PC4.Press Voulume Up + Power and enter to Download Mode, Firware Update 5. Open LG Bridge on your pc and press ok.6.Go to Software update and click on Update Error Recovery.7.I Have read the above and press ok8. WaitEnjoy
utolsó komment:
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/help-secure-boot-error-trying-to-boot-t3054977
-
jeamiro
csendes tag
Sajnos semmi változás. https://www.youtube.com/watch?v=y6V9x7l2rkA
ugyan ezt csinálja, csak nem villog a led. Igaz a videoban g3 van. Még a hard resetbe beenged de a két yes után ugy csinál mintha elezdené a resetelést, de amikor újra kellene indulni már semmi nem történik. -
jeamiro
csendes tag
Szia.
Megpróbáltam végigvinni az általad leírtak szerint a dolgokat. Az történt, hogy amikor elindítotam a twrp recovery-t flashify -al a telefon kikapcsolt és ettől kezdve "Secure Booting Error " hibaűzenetet kapok és semmit nem tudok tenni.esetleg valami javaslat a megoldásra?
Ha rádugom apc-re két mappát lát csak "imige" és "verinfo" -
dzsexon
újonc
Köszi a leírást!
Cyanogenmod megmentette a telefonom, minden működik! Pár app többször leállt véletlenszerűen, de bármi ás nagyon jó! -
Rat4Face
csendes tag
Az FM rádiót sikerült esetleg megoldani valakinek? Próbáltam több dolgot is, de nekem se akart működni egyik se.
-
válasz
Kakukk1985 #23 üzenetére
Na, örülök hogy sikerült.
-
Kakukk1985
csendes tag
Vééégre...tényleg ez volt a baj... az SD kártya nagyon sok galibát okozott... :S ugye mivel sérült volt így nem 100%-osan ment fel a rom, így meg volt hülyülve a telefon. Tök véletlen indítottam el sd kártya nélkül és probléma nélkül ment a teló. Nagyon jó a CM13, ég és fölt a gyári Tmobile-os szoftverhez képest.
-
Kakukk1985
csendes tag
válasz
Meggyi001 #21 üzenetére
Végül meglett a hiba gyökér oka is... az SD kártya rogyott be... és ez okozott "félig" flashelést/telepítést....és így tovább. Szóval most reménykedem a legjobbakban a másik telóm sd-jével.
A rendszer kész rajta (release cm13) már csak a gapps-ot kell rávarázsolnom és megvan.
-
válasz
Kakukk1985 #20 üzenetére
CM-nek meg a recoverynek nincs a stock romhoz köze. Ha lg flash tool.al flesseled és CSE flasht csinálsz, mennie kell szépen, és hiba nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Frissítve 2016.02.15 20.45Csóri kis droidka,cipeli a nehéz mályvacukrokat,szegényke....Sziasztok. Pár prohardveres...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest