- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakukk1985
csendes tag
Vééégre...tényleg ez volt a baj... az SD kártya nagyon sok galibát okozott... :S ugye mivel sérült volt így nem 100%-osan ment fel a rom, így meg volt hülyülve a telefon. Tök véletlen indítottam el sd kártya nélkül és probléma nélkül ment a teló. Nagyon jó a CM13, ég és fölt a gyári Tmobile-os szoftverhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Kakukk1985
csendes tag
válasz Meggyi001 #21 üzenetére
Végül meglett a hiba gyökér oka is... az SD kártya rogyott be... és ez okozott "félig" flashelést/telepítést....és így tovább. Szóval most reménykedem a legjobbakban a másik telóm sd-jével. A rendszer kész rajta (release cm13) már csak a gapps-ot kell rávarázsolnom és megvan.
-
Kakukk1985
csendes tag
Kuka a telefon, vagy van ötlet, hogy hogy hozzam vissza? (recovery nem indul el, software nem indul el) :-/
-
Kakukk1985
csendes tag
sőőőt...mondok jobbat... most már cask a CM fejig megy el. és nem tölt be a rendszer sem. Hajjjjajj :S
-
Kakukk1985
csendes tag
Sziasztok,
Segítségetek szeretném kérni. Pontosan úgy jártam mint SiDan. Felraktam a CM13-at az LG D722-esemre. (G3s) viszont telepítést követően a recovery3.0 nem akar indulni rajta. (de így semmilyen alkalmazás nem tölthető le) Hogy rakjak fel régebbi recoveryt? Vagy mit csináljak, hogy fel tudjam rakni a Gapps-ot? (mert így két tűz között ragadtam...van egy 6.0.1-em viszont semmi app nincs hozzá) Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest