- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz sityuka89 #63 üzenetére
Először is nézd meg, hogy gyári rom van e rajta, mert lehet hogy az, akkor nem kell feleslegesen flesselgetni. Azt akkor a kamera csak ennyit tud....sajnos... Beállítások, legalsó menü asszem, szoftver verziók vagy ilyesmi, küldhetsz képet is róla, ha nem tudod megállapítani.
Flesselés leírás: ezen az oldalon, a "Stock KDZ firmware flash-elés" résznél, valahol középen, kettő módszer is le van írva. Videó meg itt: [link] Stock 5.x rom meg itt: [link]. A teló mindegy hogy független e, d722 variáns legyen.
https://gamergep.hu/
-
sityuka89
tag
Sziasztok! Van egy LG G3-as telefonom, android 6.0 van rajta.
Na most az lenne a problémám, hogy a kamera egyáltalán nem csinál olyan szép képet vakuval nagyon világos a kép! Esetleg valami megoldás? -
veterán
-
Taki84
csendes tag
válasz Meggyi001 #53 üzenetére
Sikerült. fel is ment a rendszer. Működik, elég gördülékeny.
Egy gondom van csak, a play-ből egyetlen alkalmazást sem látok. Ha rámegyek valamire, kiírja, hogy telepítve van, de sehol egy ikon. Ezt hogy tudom megoldani? Csak a gyári alkalmazások vannak. Se viber, fb stb... -
Taki84
csendes tag
Sziasztok Fórumtársak!
Van egy LG G3s telóm és gondoltam megpróbálom az itt leírtak alapján kicsit használhatóbbá tenni a "cinegemoddal". Le is töltöttem a hozzávaló dolgokat, de sajnos már a root-olás sem sikerül. A One Click root-tal végigmegy a folyamat, de mégis azt írja a telefon a végén, h nincs rootolva. A Script verzióval pedig a Firmware update képernyőn marad 0%-on.
Van valakinek valami ötlete, hogy mit csinálok rosszul?
Gyári adatkábel, win10 64bit.Előre is köszönöm a segítséget.
Legyen szép napotok!
-
-
robogos10
senior tag
Sziasztok ezt gyári nem rootolt telefonra is így kell megcsinálni?
-
g.peter23
tag
Üdv!
Hogy tudnám CM13ba, egy LG g2-n beállítani a névjegyzéket hogy tényleg csak azokat lássam akik oda valók?
Mert most megjelenít mindenkit akit a gmailből szinkronizált, személyek, emailek stb. Köszi!! -
jeamiro
csendes tag
válasz KubanitoS #32 üzenetére
Köszi, kipróbálom. De a fő probléma, hogy nem enged belépni a download mode ba. Igaz nem volt feltöltve 100% -ra az akku, de talán ez nem befolyásolja. Azért most hagyom töltőn egy darabig és kipróbálom. Azt, hogy mikor van feltöltve csak sejthetem.
Találtam több módszert "flash tool", "board diag" de egyik sem működik. -
KubanitoS
veterán
Youtube video második komment:
To Fix is very simple:1. Charge your battery 100% 2. After remove your battery and connect your USB on PC 3. Download LG Bridge on PC4.Press Voulume Up + Power and enter to Download Mode, Firware Update 5. Open LG Bridge on your pc and press ok.6.Go to Software update and click on Update Error Recovery.7.I Have read the above and press ok8. WaitEnjoy
utolsó komment:
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/help-secure-boot-error-trying-to-boot-t3054977
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
jeamiro
csendes tag
Sajnos semmi változás. https://www.youtube.com/watch?v=y6V9x7l2rkA
ugyan ezt csinálja, csak nem villog a led. Igaz a videoban g3 van. Még a hard resetbe beenged de a két yes után ugy csinál mintha elezdené a resetelést, de amikor újra kellene indulni már semmi nem történik. -
jeamiro
csendes tag
Szia.
Megpróbáltam végigvinni az általad leírtak szerint a dolgokat. Az történt, hogy amikor elindítotam a twrp recovery-t flashify -al a telefon kikapcsolt és ettől kezdve "Secure Booting Error " hibaűzenetet kapok és semmit nem tudok tenni.esetleg valami javaslat a megoldásra?
Ha rádugom apc-re két mappát lát csak "imige" és "verinfo" -
dzsexon
újonc
Köszi a leírást!
Cyanogenmod megmentette a telefonom, minden működik! Pár app többször leállt véletlenszerűen, de bármi ás nagyon jó! -
Rat4Face
csendes tag
Az FM rádiót sikerült esetleg megoldani valakinek? Próbáltam több dolgot is, de nekem se akart működni egyik se.
-
veterán
-
Kakukk1985
csendes tag
Vééégre...tényleg ez volt a baj... az SD kártya nagyon sok galibát okozott... :S ugye mivel sérült volt így nem 100%-osan ment fel a rom, így meg volt hülyülve a telefon. Tök véletlen indítottam el sd kártya nélkül és probléma nélkül ment a teló. Nagyon jó a CM13, ég és fölt a gyári Tmobile-os szoftverhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Kakukk1985
csendes tag
válasz Meggyi001 #21 üzenetére
Végül meglett a hiba gyökér oka is... az SD kártya rogyott be... és ez okozott "félig" flashelést/telepítést....és így tovább. Szóval most reménykedem a legjobbakban a másik telóm sd-jével. A rendszer kész rajta (release cm13) már csak a gapps-ot kell rávarázsolnom és megvan.
-
veterán
válasz Kakukk1985 #20 üzenetére
CM-nek meg a recoverynek nincs a stock romhoz köze. Ha lg flash tool.al flesseled és CSE flasht csinálsz, mennie kell szépen, és hiba nélkül: [link]
-
veterán
válasz Kakukk1985 #18 üzenetére
Flashify hoz csak root kell. Próbálj gombkombival resetet csinálni, vagy download mód, és lg flash tool 2014-el gyári kdz rom vissza.
-
Kakukk1985
csendes tag
Kuka a telefon, vagy van ötlet, hogy hogy hozzam vissza? (recovery nem indul el, software nem indul el) :-/
-
Kakukk1985
csendes tag
sőőőt...mondok jobbat... most már cask a CM fejig megy el. és nem tölt be a rendszer sem. Hajjjjajj :S
-
veterán
válasz Kakukk1985 #14 üzenetére
Itt van 3 fajta recovery, egyik el kell induljon. Flashify-al fel tudod flesselni. És ha elindul a recovery, utána mehet a gapps. Amúgy pc-ről is tudnál átnyomni rá appokat, de tény, hogy a gapps kell a mai világban.
[ Szerkesztve ]
-
Kakukk1985
csendes tag
Sziasztok,
Segítségetek szeretném kérni. Pontosan úgy jártam mint SiDan. Felraktam a CM13-at az LG D722-esemre. (G3s) viszont telepítést követően a recovery3.0 nem akar indulni rajta. (de így semmilyen alkalmazás nem tölthető le) Hogy rakjak fel régebbi recoveryt? Vagy mit csináljak, hogy fel tudjam rakni a Gapps-ot? (mert így két tűz között ragadtam...van egy 6.0.1-em viszont semmi app nincs hozzá) Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!!
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Keresgéltem, de úgy néz ki nagyon béna vagyok... LG G3S fórumot kerestem mint ez itt ni , de nem találtam. Van saját fóruma?
-
-
veterán
Szívesen . Hát...az értesítések meg....nem tom mi lehet, nekem jó volt....de már meg sem tudom nézni, miket lehet még "finomhangolni" ez ügyben, mert már eladtam a telót. Lehet valahogy külön kell az engedélyeket megadni az appoknak, hogy miket érhessenek el...
[ Szerkesztve ]
-
Rat4Face
csendes tag
köszi a leírást, gyakorlatilag a sírból hozta vissza a telefonomat Cyanogen. Egy problémám van csak, mégpedig az hogy az értesítések nem úgy jönnek ahogy korábban. A twittertől például egyáltalán nem jön semmi, a facebook nap 1-2. Ez nem tudom miért van állítgattam már de nem tudtam megoldani. Érdekes a gmail az remekül működik, még talán jobban is mint eredetileg.
-
Goauld7
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni G3 D855 fel akartam rakni a fulmics rom-ot! Sajnos a saját meghajtóra tettem a rom -ot és amikor wipe volt töröltem a romot is és mindent! Jelenleg a TWRP ben vagyok de nincs op rendszer! Mit lehet vele csinálni???? Próbáltam OTG kábellel de azt nem ismeri fel, memória kártyát sem tudok betenni mert akkor ki kéne venni az aksit!
Újra indíthatom ??? -
veterán
Szívesen. Nekem megy a 3-s recovery,érdekes. Ez most másnak is szól, majd bele is írom a blogba hétvégén, hogy milyen új "ficsőrök" jöttek még a frissitésekkel, meg hogy azt vettem észre, hogy párszor ha idegen helyen voltam, és rámentem a wifire, akkor utána/közben elment a térerő/jel, és csak többszöri újraindításra javult meg. Távirányítóról és fm rádió-ról még nincs érdemi információ.De az pozitív dolog, hogy kétnaponta jönnek a frissítések.
-
SiDan
tag
Köszi szépen a leírást, ismét használható a telefonom. Eddig a gyári Telekomos ROM volt rajt, mintha kicserélték volna..
Viszont a 3-as twrp recovery a cm13 telepítést követően nem akart indulni. Korábbi verzióval sikerült csak a Gapps-et telepíteni, így már minden szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest