- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-01-12 16:59 Téma összefoglaló
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS! 

VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Gratulalok, sok oromet hozza

-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Át kell állítani akkor?
-
Aryon87
félisten
Kérdés. Aki a Google Store-tól rendelt, ott mit kért a rendszer? Nekem elutasítja a részletre való vételt, csak nem vágom mi alapján akarja csekkolni, ha nem kér semmi pénzügyi dolgot, csak név, cím és születési év..
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Szolgáltatótól szeretném megvenni. A teljes összeges vétel még nem opció.
Még.. -
Aryon87
félisten
Nem leszek idén Pixel tulaj. 2x-ra se sikerül hozzájutnom, így feladom..
Elsőre technikai hiba miatt törölték a rendelésem, nem is jelezték, így az órát buktam a második rendelés leadásával, mert ugye kifutottam az időből (17.-ig szólt csak), most pedig mivel új ügyfél lennék, kauciót kérnek. Hát köszi.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Optimalizálási hiba lesz, ha a Chrome volt az akkor azon meg se lepődök.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Igen gyönyörű színek vannak itt. 2 hónapja költöztem ki, és még egy sima mező is ámulatba ejt

A Neuschwanstein kastélyhoz akarnék eljutni most így ősszel, de már ellőttem az opciókat, marad a jövő hónap
Csak tartok tőle, hogy addigra már az unalmas barnaságot kapom ott. Holnapra jó időt jeleznek oda, előző hétvégeken fos idő volt, mert miért is ne. -
Aryon87
félisten
Gyönyörű város Drezda, kár hogy 360Km-re van. Na majd nyáron eljutok oda is..
A normál képek tetszenek, jó a részletesség és színek is. A zoomosak inkább kicsiben jók, nagyítva már látszik hogy digitálisak, de átlagembernek ez bőven megteszi. Összességében tetszienek a képek. Piros pont a Google fotók használatáért és nem az oldal saját feltöltős részének használatáért
Most már tűkön ülök, hogy mikor kapom meg a Pro-t, remélem mielőbb. Nov 5.-én a Königsee-hez megyünk, remélem az idő és táj is kegyes lesz hozzám..Képeidet átlinkelem a mobilfotós topikba ha nem probléma.
-
Aryon87
félisten
Na én meg várhatok, míg a fehér lesz készleten
Pedig a honlap is azt írja azonnal elérhető... Remek.. Ilyen a szerencsém mint mindig 
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
10Gb-os csomag, 0-6 hónapban 30 euro, 7. hónaptól 60 eurót fizetek. És fehér szín.
Telekom hasonló csomaggal (10Gb) már 70 euróért adja első perctől, és nincs fehérben. Mind2 esetben 0 vagy 1 euró az indulás.
Vodafone esetében már rosszabb: 15Gb-os csomag, 90 euro kezdőrészlet, és 70 euró havonta. Az 5Gb-os csomag esetén 140 euró a kezdő, és 60 a havi részlet.
Lehet hogy többet fizetek vissza az 1und1-nél, de kellemesebb a törlesztő is.
És azért is ezt választottam, mert ők az egyetlenek, akik forgalmaznak Huawei és Honor telefonokat. Pixel még akkor nem volt képben, mikor ezt a szolgáltatót néztem. -
Aryon87
félisten
Az szep
en most lesz 2 honapja jottem ki 😅
1und1.de-n rendeltem meg a telot, remelem 13-14.en meg is kapom.. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Úgy tudom maga a Google tiltja. Root kell hozzá. Majd kijavítanak a többiek ha tévednék.
Az jó ha ki van építve ott. De még bőven foghíjas a téma, kell pár év neki.
P40Pro-m tudja az 5G-t, ki van kapcsolva. Minek zabálja az akksit a folyamatos kereséssel. 12X szintén tudja az 5G-t, annál is ki van kapcsolva.. -
Aryon87
félisten
Otthon mire azt kiépítik rendesen, addig még vagy 3 generációnyi széria lemegy, és sztem még akkor sem lesz teljes lefedettség. Pesti lakos vagyok eredetileg, a 19 kerület pl hírből se ismeri az 5G-t, de még a belváros is csak kis foltokban. Nem is értem minek vannak ráizgulva..
Itt Németben meg fogalmam sincs milyen a kiépítettség, csak azt tudom, hogy a mobilnet egy kalap kula... -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Nemet 1und1 is felvette kinalataba igencsak kedvezo ajanlatokkal. Erosen viszketni kezdett a tenyerem...

-
Aryon87
félisten
Az volt paromnak, rovid ido utan le is cserelte

A dragassg hamar lemegy ismerve a hasznalt piacot, az jogy herelt, az meg nem erdekel, elvegre 2 evig P40Pro-t hasznaltam.

Nekem a 7Pro kellene. -
Aryon87
félisten
Szuper. Német Telekomnál már rendelhető is, és jövő héten kézbe is lesz aki megrendeli. Teszteket kíváncsian várom, lehet ez lesz életem első Pixelje karácsony és tavaszi időszak közt.. De még a Mate50Pro erős ellenfél...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia/ Független
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

(valahol el kell kezdeni azért
)

Csak tartok tőle, hogy addigra már az unalmas barnaságot kapom ott. Holnapra jó időt jeleznek oda, előző hétvégeken fos idő volt, mert miért is ne.

jUUh