- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Gratulálok! Ezzel magadat jellemezted, tehát beismered, hogy jó neked az általad vélt sz@r is ... ergó a Te véleményedre itt senki nem kíváncsi. Kérlek oltsd az észt máshol ...
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
őstag
Akkor miért van MSI-d? Már bocsánat, de nagyon ellentétes ez így:
Cuccok
MSI Borzalom85-G41 PC MátéAdd el, cseréld le. Én se megyek oda apple fórumba fikázni, hogy mennyire drága és szar és nem éri meg az árát stb...
Ne vedd meghttps://pl.msi.com/product/motherboard/B85-G41-PC-Mate.html#hero-overview
"Hajszál pontosan tisztában vagyok szinte minden gép jellemzőivel" - akkor mondd el mindenkinek fapados gamerként Te mit ajánlasz, ami tuningolható, jó áron van, s nem egy "borzalom"? - nem fikázás, őszintén kíváncsi vagyok, mert nekem bár volt már kb. 100-110 notebookom 4-5 év alatt, de "hajszál pontosan tisztában" azért nem vagyok velük. Ahhoz terveznem kellett volna legalább 10-15 modellt mindegyik cégnél, akkor már ki merném állítani ezt.
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
őstag
"mert van 4db alaplapom és 5-6 db vgám a szekrénybe." - loooooooool, ez kész!
Yeah, Alienware 2 hűtő mellé egy 3.??? Na ne, Intel Core i7 2. gen + GTX 880M moddingolásom mellett (BIOS-maszlagolás...) (tudom, páran akik olvasgatják a gamer notit, előhoztam, mindegy...) volt egy max 74 fok. Annyi még a graf.kártya alág is tettem bőven thermopastát.
http://postimg.org/gallery/1yliv9bt8/Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
őstag
-
őstag
válasz szupermacs #21 üzenetére
Szia!
Ha érdekel, Lengyelországból tudok Medion Erazereket garanciával szerezni. Nemrég füstölt be egy GTX 670M, szó nélkül cserélték, nemsokára viszem vissza tulajának, de mivel garanciális, ezért előre kérném az adatokat, hogy milyen SSD-vel és milyen memóriával kéri az illető, utólag cserére nincsen (avagy csak saját felelősségre) van mód.A cikkírónak köszönöm szépen! Legjobb barátomnak is pont ugyanilyen ajánlottam anno. Apropó, MSI alaplap ez tény, de jól tuningolható egy darab.
A műanyag miért "gagyi"? Sajnos nem vasból van, tehát a műanyag az kb. műanyag. Legalább nem fűti a kezed ha gépelsz rajta (ez egy mínusz, a bill.kialakítás picikét kockás, ez tény).
UP A CIKKÍRÓJÁNAK MÉG EGYSZER!!!
Ha valakit érdekelnek Medion Erazerek, priviben keressen meg. Jövő héten megyek Mo-ra.