Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Megnéztem azt az MRE-t. Szerintem nem a legideálisabb egy ilyen túrára. Sok kicsi tasak és van amivel még külön is bajlódni kell, hogy ehető legyen. Inkább akkor jó ha van idő letáborozni és nyugodtan befalni.
Mi kb háromszor álltunk meg enni egy rövid időre ami kb egy szendvicset jelentett fejenként. Én a kajám felét gyaloglás közben ettem meg.
Nővérem egyébként valami DM-ben kapható energiaszeletet vitt.Fejfájás engem személy szerint nem érint. Kevés vízzel is beérem, ha szükséges úgy, hogy nem tapasztalok negatív hatást. Mármint a kellemetlen szomjérzeten és kiszárad szájon kívül. Ezért is írtam, hogy nagyban függ az egyéni igényektől. Van akinek 4 liter kell van akinek 2. Tartalék zoknit én is vittem magammal. Szükség nem volt rá, de lehetett volna. Mindenképp megéri vinni. Kis helyet foglal és jelentéktelen a súlya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest