Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Nahát, ha előbb szaródnak el az én görgőim, akkor előbb olvasom el a túrátokat.
Gratula hozzá. Én ki nem hagytam volna a kékest.
A lefelé guruló mátrai kétkerekűek nem köszönése azért elgondolkodtat...
hiszen a Jászságban csak egyenesen mennek, nem kell egyensúlyozni, dönteni a mocit, pláne nem kell a váltással, vagy fékezéssel bíbelődni.
Mi, mátraiak, csak hétvégi meghalóknak hívjuk az olyan huszárokat, akik csak derékszögben, 20kmh-nál tanultak motorozni, és az egyenest is csak vízszintesen tudják elképzelni.
Nem leszólni akarok senkit, csak hiába tanul meg az ember motorozni, nem jelenti azt, hogy tud is.
Szóval szerinted is marhára be vannak szarva a nagy motoron lefelé, és legkisebb gondja is nagyobb annál, mintsem integessen? Csak úgy kapaszkodik a szarvakba, nehogy levigye a menetszél!7
szerk.: Mindenkinek jólesik, ha akár biccentéssel is, de köszönnek.
Mátrában meg kifejezetten!Volt rá példa, hogy felfelé meg kellett előznöm egy cca 1500ccm-es choppert, mert nem akart (tudott?) 50-60nálé többel menni... csak lefelé előzött meg, mátrafüreden az egyenesben. Üveghang, és 110.
-
creation
senior tag
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
-
creation
senior tag
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
A "csak egy robogó" kifejezés nem csúszott ki a számon, mert árukban közel ott vannak, vagy akár többe is kerülnek mint egy nagymotor!
"Erre tellett, heti 5 nap fizikai munka mellett, 4órai keléssel" Erre tellett, vagy ezt szeretted volna? Ha nem vagyok indiszkrét, mennyi is volt az annyi amiből vetted, milyen idős korodra is?
Motorok nem csak korlátlan kategóriában vannak. Egy 125-ös NSR pl eléggé motor a közel 30 lovával. És árban sem olyan magas, hogy egy robogó sokkal olcsóbb legyen (na nem egy DIO-ra gondoltam).
Ne vedd támadásnak a személyed vagy a motorod ellen. Csak azért biztos van másik oldala is az éremnek.
-
creation
senior tag
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Meg ne haragudj, de bennem él az, hogy a robogó nem motor. És férfi embernek a legkevésbé sem való. Ez az én nézetem, lehet ezt osztani meg szarozni.
De ettől függetlenül, ha valaki már megvette, mert erre volt fájása, az már az ő dolga. Két kereke van és robbanómotor hajtja, bukósisak van a fején, tehát motoros. Így él, hogy motorost út szélén nem hagyunk.
"de ha alkalom akad, nem hagyjuk ki, és vele körbe a Balatont, sátorokkal, meg élelemmel"
Minek élelmet vinni magatokkal!? Itthon vagy... A tecsó a balcsi parton is tecsó. Szóval kár azzal terhelni a vasat. Annyival nem lesz drágább, mint amennyi szenvedést okoz a cipelése.
Mi több, ha én mennék így a balcsira (nekem nincs még sátram), azt is az első megállásnál az első osan/tecsó/deka látogatással venném meg. Addig se cipelem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vasárnap délben mi más is juthat az ember eszébe mint felmenni motorral a Mátrába. Motorral, de nekünk az nincs.Már...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest