Hirdetés
- Pajac: Átlátszó fém
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
-
creation
senior tag
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
A "csak egy robogó" kifejezés nem csúszott ki a számon, mert árukban közel ott vannak, vagy akár többe is kerülnek mint egy nagymotor!
"Erre tellett, heti 5 nap fizikai munka mellett, 4órai keléssel" Erre tellett, vagy ezt szeretted volna? Ha nem vagyok indiszkrét, mennyi is volt az annyi amiből vetted, milyen idős korodra is?
Motorok nem csak korlátlan kategóriában vannak. Egy 125-ös NSR pl eléggé motor a közel 30 lovával. És árban sem olyan magas, hogy egy robogó sokkal olcsóbb legyen (na nem egy DIO-ra gondoltam).
Ne vedd támadásnak a személyed vagy a motorod ellen. Csak azért biztos van másik oldala is az éremnek.
-
creation
senior tag
Egyre többször tapasztalom, hogy főleg az idősebb korosztály tekintetében nem szokás ez a köszöngessünk az úton című dolog... Idősebb robogósok esetén meg aztán még rosszalló és értetlenkedő tekintetetek is szokták kísérni.
Jó múltkorában egy idősebb bácsi valahol Rádon lerobbant az Ápriljóska robogójával. Nem győzött csodálkozni azon, hogy én a "nagymotorral" miért állok meg mellette s kérdezgetem, hogy hogyan tudok segíteni (pár szerszám azért még ETZ korszakból mindig van nálam). Így amikor megbeszéltük, hogy sajnos az a robogó csak "egy utas", hálálkodva köszönt el, hogy nem is gondolta volna, a legtöbb nagymotor el szokott ilyenkor húzni mellette.
Ezzel arra próbáltam rávilágítani, amit te is mondtál, attól, hogy valaki motoron ül, még nem biztos, hogy motoros. És attól, hogy valaki nem köszön vissza, még nem biztos hogy bunkó. Csak éppen nem ismeri a szokást. Horvátországban (Pulán) pl egyáltalán nem szokás ez (sem). Talán egy két nagymotoros köszönt vissza csak nekem a gesztusra és azok többségéről még ott helyben kiderült, hogy nem is Horvát.
De csak egy példa, a belvárosban (Pesten) sem igen szokás csak úgy köszöngetni, max pirosnál, vagy ha a forgalom lehetővé teszi. Ott sajnos ez plusz egy veszély faktor. Valamint ha a KRESZ által taglalt karjelzéseket veszem alapul, akkor félreérthető is tud lenni. Így érthetővé válik a lábbal hadonászás.
Helyesen, aminek nincs manuális váltója az a szememben nem motor. S így a füles váltóval felszerelt nagyon trendi új motorok sem tetszenek, dupla kuplung ide vagy oda. Jawa 350/638 4ever!
-
creation
senior tag
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Meg ne haragudj, de bennem él az, hogy a robogó nem motor. És férfi embernek a legkevésbé sem való. Ez az én nézetem, lehet ezt osztani meg szarozni.
De ettől függetlenül, ha valaki már megvette, mert erre volt fájása, az már az ő dolga. Két kereke van és robbanómotor hajtja, bukósisak van a fején, tehát motoros. Így él, hogy motorost út szélén nem hagyunk.
"de ha alkalom akad, nem hagyjuk ki, és vele körbe a Balatont, sátorokkal, meg élelemmel"
Minek élelmet vinni magatokkal!? Itthon vagy... A tecsó a balcsi parton is tecsó. Szóval kár azzal terhelni a vasat. Annyival nem lesz drágább, mint amennyi szenvedést okoz a cipelése.
Mi több, ha én mennék így a balcsira (nekem nincs még sátram), azt is az első megállásnál az első osan/tecsó/deka látogatással venném meg. Addig se cipelem.
-
creation
senior tag
Az a motoros aki lenézi a kicsiket tán sose használta azokat.
Nekem is jól esett anno amikor a babettát az árokparton szerelve megállt mellettem a TZ-s, hogy tud e segíteni. Így és sok más okból sem teszem meg azt hogy ne álljak meg az út szélén szerelőnek.
Szép teljesítmény ez a túra a kis öregtől, de a robogóktól is.
Respect
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vasárnap délben mi más is juthat az ember eszébe mint felmenni motorral a Mátrába. Motorral, de nekünk az nincs.Már...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest