- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz MasterDeeJay #14 üzenetére
Az a hűtés de beteg rajt' csak nem a jó kis Giga Silent 7600GT-ről van?
-
fatpingvin
addikt
válasz MasterDeeJay #14 üzenetére
köszi, ez alapos. elmentem őket, ha lesz időm rá akkor visszafejtem a cuccot és szólok a fejleményekről
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
válasz MasterDeeJay #12 üzenetére
viccet félre ha esetleg tudsz egy olyat csinálni hogy az adapter két oldalát nagyobb felbontásban lefényképezed/beszkenneled, még az se kizárt hogy megcsinálom.
egyébként nem tűnik annyira bonyolult cuccnak, igazából csak az AGP és a PCI slot lábkiosztását kell ismerni, az meg mindkettő open standard, szval inkább a kérdés itt az hogy hajlandó-e valaki rászánni az időt a cuccra.
még az AGP slot sourcing lehet érdekes kérdés, azt nem tudom honnan vásárolják hozzá. ezek a kártyák kézzel szereltnek tűnnek a forrasztások alapjánA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
válasz MasterDeeJay #10 üzenetére
hujj, elég húzós ez az árcédula ahhoz képest hogy lényegét tekintve csak egy kazalnyi drótról van szó.. értem hogy VRM modul meg minden de akkor is. ennyiért lehet hogy inkább veszek vagy bontok egy AGP slotot meg egy PCIe-PCI hidat és nekiesek pákával.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz MasterDeeJay #6 üzenetére
Ezzel próbáld ki, hogy futna Windows 10 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla