Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Adok szívesen, 7300GT, GT610 is van az sem uefi.
Sajnos GTS4xx még pont nem UEFI.
De ha tudnám hogyan lehet uefi-vé tenni akkor lehetne opció. -
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Uefi képesség video biostól függ, most nem igazán rémlik mely kártyától volt nv-nél. (talán GTX6xx-től?)
AMD nél már a 6xxx szériásoknál volt UEFI bios de nem mindegyiknél.
Nézek valamit aprón ilyen ezer forintosokat, hátha lesz. A régi szarokat meg ki kellene már vágnom. -
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Egy GPU-val RX5700XT szint felett valamivel a gyorsabb ram miatt. Dx12 mgpu-ban szerintem igen kb 6700-6800 szint lesz de érdemes megemlíteni hogy 300w feletti TDP-vel.
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Jelenleg nincs hozzá normális driver. Azaz teszteket sem tudok futtatni Windows alatt.
Linuxnál TDP limit is szoftveres dolog miatt van, maga a VRM elbírna többször ennyivel is ami rajta van, csati is elegendő rá.
Egyszerűen nincs jó szoftveres profil a kártyára driver oldalról.
Mintha a mobil verzió limitjeivel menne. Az idle fogyasztása is nagy, nem megy le takarékosba, mindíg 70-80w körül pörög GPU-nként azaz elfűt a semmibe kb 150w-ot.
Gondoltam rá hogy szerzek V520-as biost rá hátha azzal jó lesz.
Többen is dolgoznak rajta, nekem nincs rá időm így inkább kivárom mit csinálnak a többi topikban. Most írták hogy nem raktam fel pcie memory management drivert ami kell neki, majd azzal még próbálkozom.
Közben AMD és support fórum halkan kussol.https://www.techpowerup.com/forums/threads/amd-radeon-pro-v540-research-thread.308894/page-2
https://forums.tomshardware.com/threads/windows-driver-for-radeon-pro-v540-navi12.3806949/
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Az egy Alphacool XT45 1080-as p12-es ventikkel a másik géphez így 400-500w-ot megzabáló 4.7ghz-re húzott i9 7980xe igen halkan hűthető.
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hővédelem van benne. Mindegyik Radeon Pro-n van. Sikerült már kipróbálni ugyanis hűtés nélkül is elindítottam. Ha túlmelegszik akkor sípol mint az állat és lekapcsolja a gépet ( gondolom meghív NMI megszakítást). Ez ilyen kategóriájú kártyánál kötelező. Az ne tévesszen meg hogy eng sample. Amazonnál a kész éles szerverekben is ilyenek vannak, mivel úgysem kerül ki piacra így tök mindegy mi van ráírva.
Ha túlmelegszik akkor hibázik, az semmilyen formában nem megengedhető szervereknél, inkább leállít mindent minthogy tovább működjön. Nyilván egy asztali gépnél videókártya esetén befigyel egy pixelhiba vagy máshogy néz ki egy háromszög na bumm észre sem veszed mert lehet a következő frame-ben nem is látszik de egy számolásra is használt kártyánál 0 hiba engedhető meg (ezért alapból ezek ECC ramosak is).
Techpowerup topikjában kiemelték hogy túl is van tervezve a kártya. Valószínűleg a Dual Vega II PCB-jére épül 12 fázis GPU-nként, plusz egy egy a ramokra. 400w TDP-re van építve az egész (EPS csati 332w+75w Pcie).
Pcie switch-e is modern 4.0 Microchip PM40052B1-F3E egy rakás extra funkcióval. -
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Árat is kellene nézni, a p12 1500-2000ft. Az a noctua meg szerintem 10eft.
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Kettő Arctic P12, az elvileg elég.
Korábban a Tesla M40-est kettő P9-es vitte.Az igaz hogy ez nagyobb TDP-s kártya (400w elméleti max)Fan Speed: 1800 rpm
Airflow: 56.3 cfm | 95.7 m³/h
Static Pressure: 2.20 mmH2O
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Háztartási gépek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest