- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Ma lett egy pici időm. Még annyi nem volt hogy a fő gépembe berakjam, de a régi gépem asztalon összerakva és abban sikerült letesztelni. Én a bordaszétbontós megoldást választottam és egy 12 centis ventit szeretnék majd ráaplikálni. Még egyelőre a ráaplikáció nem történt meg, de asztalon összerakott gépnél a vga mellé könnyen oda tudom rakni a ventit.
Egy egy teszt alatt 79 fok volt a maximum, de félek még hogy hosszú távon kevés lesz ez a hűtés.
A karival meg vagyok sebességre nagyon elégedve. Jelenleg egy gtx780 6GB-t hajtok, ez lesz majd egyszer lecserélve a MI8-ra ha megoldom a hűtést, illetve a plusz TV használatát a fő gépben.
Beüzemelési tapasztalatok: Asrock Z97 anniversary alaplappal Bios képem is volt tökéletesen. DP-HDMI kábellel van egy 22 colos FullHD LG monitorra kötve.
A legacy hivatalos drivert próbáltam felrakni bios frissítés nélkül. A telepítés közben elment a kép és nem jött vissza. Sok várakozás majd reset után viszont kiderült hogy rendben települt a hivatalos uccsó driver. Futtattam sok benchmarkot. 30-50%al gyorsabb a kari mint a gtx 780 am szóval megéri rá váltani valszeg a 2GBal kevesebb ram ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Nintendo Switch
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest