- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Ma lett egy pici időm. Még annyi nem volt hogy a fő gépembe berakjam, de a régi gépem asztalon összerakva és abban sikerült letesztelni. Én a bordaszétbontós megoldást választottam és egy 12 centis ventit szeretnék majd ráaplikálni. Még egyelőre a ráaplikáció nem történt meg, de asztalon összerakott gépnél a vga mellé könnyen oda tudom rakni a ventit.
Egy egy teszt alatt 79 fok volt a maximum, de félek még hogy hosszú távon kevés lesz ez a hűtés.
A karival meg vagyok sebességre nagyon elégedve. Jelenleg egy gtx780 6GB-t hajtok, ez lesz majd egyszer lecserélve a MI8-ra ha megoldom a hűtést, illetve a plusz TV használatát a fő gépben.
Beüzemelési tapasztalatok: Asrock Z97 anniversary alaplappal Bios képem is volt tökéletesen. DP-HDMI kábellel van egy 22 colos FullHD LG monitorra kötve.
A legacy hivatalos drivert próbáltam felrakni bios frissítés nélkül. A telepítés közben elment a kép és nem jött vissza. Sok várakozás majd reset után viszont kiderült hogy rendben települt a hivatalos uccsó driver. Futtattam sok benchmarkot. 30-50%al gyorsabb a kari mint a gtx 780 am szóval megéri rá váltani valszeg a 2GBal kevesebb ram ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged