- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Na még ez. Ebből is látszik, hogy mennyire nem megy az értelmezés. (Elmagyarázom, szép kövér betűkkel)
Először ezt írod:
"Akinek meg nem tetszik a zene, az előtte tanuljon meg angolul vagy nézze meg miről szól." (én itt arra céloztam, hogy mi a zene mondanivalója, ami tökéletesen belepasszol a trailerbe és a ME világába az emberi oldalt figyelembe véve. Nem a stílusra gondoltam, hanem abba, hogy milyen az ember alapvető természete. Gondolom nem kell ragozni, aki játszott a ME sorozattal, az tisztában van vele, hogy pár emberi karakternek nem a békés együtt élés volt a célja.)
Pár hsz-el lejjebb meg ezt:
"Nem gondolnám, hogy ízlésekről lehet vitatkozni." (Fentiekről remélem rájössz, hogy ezt mire írtam, ha nem az sem érdekel, csak legyen pont a végén)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem, te konkrétan ezt írtad:
"PS Exkluziv:. Horizon. 4K-ban olyan gyonyoru, hogy nincs parja a teljes PC palettan."
Most ez lol vagy lol?

Egyébként hidd el, hogy nem csak szarrá konvertált 4k videókat találni a neten az említett játékról.
De ha van 4k tv-d nézz meg egy Witcher 3 vagy Battlefield 1 videót 4k-ban, aztán folytathatjuk ezt a dolgot.Az meg hogy folyamatosan ellentmondasz magadnak, már gyakorlatilag a védjegyeddé vált.
Először ezt írod:
"Akinek meg nem tetszik a zene, az előtte tanuljon meg angolul vagy nézze meg miről szól."
Pár hsz-el lejjebb meg ezt:
"Nem gondolnám, hogy ízlésekről lehet vitatkozni."

Ez akkora lol, hogy kilóg az oldalról. Tehát ezen logika mentén haladva akinek nem tetszik a zene, mert más az ízlése, az tanuljon meg inkább angolul, nézze meg miről szól a dal. Mert attól majd megváltozik az ízlése.
"Nem koptatom a billentyűzetet" meg a "téma részemről lezárva" szövegek -> na ez a tipikus sértődött gyerek szava járása, aki alulmarad egy vitában, és nincs semmilyen kártya a kezében, amit kijátszhatna.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Neked aztan vannak erveid, tenyleg. Belekotottel olyan dologba, amibe normalis ember nem kot bele.
Nem vonjuk ketsegbe azt, ha valakinek valami tetszik, mert izlesekrol nem vitazik normalis ember. Okoskodunk olyannal kapcsolatban, amit youtubeon lattal jo esetben, mikozben masnak van kezzelfoghato osszehasonlitasi alapja. Szoval, kettonk kozul te vagdalkozol hulyesegekkel es nem vagy kepes elfogadni, ha mas maskent gondolja. Hozzad ez az utolso kommentem, mert lathatolag nem vagy kepes felfogni es meg ertelmezni sem tudsz.
Javaslom, hogy olvasd el a Horizont eeinto hozzaszolasomat a Wildlands topicban. Azt irtam, hogy ahhoz a grafikahoz hasonlot alig (!) latok PC-n. Te meg sikereseb felfogtad ugy, hogy nincs es onnantol dol a hulyeseg beloled, mint egy sertodott gyerekbol. Errol beszelek, ezert sem koptatom a billenytuzetet miattad innentol.
-
janos666
nagyúr
Igen, ezzel csak az a baj, hogy amilyen jó önmagában, annyira totálisan nem illik a játékba, ép ésszel semmilyen "művészi szabadság", vagy "fantázia" nem illeszti be az ME3 fő történeti vonalába és egyértelműen a folyamatosan depressziót és stresszt gerjesztő hangulatába, így ez nekem olyan, mint ha Shepard besétált volna a Normandy holofedélzetére és részt vett volna egy szimulált játékban, ami a játékvilág valóságban sem történt meg igazán (kisebb mértékben igaz ez a "búvárkodós" DCL-re is: érdekes, izgalmas, de nagyon kilóg a játékból -> ennek is inkább "post-story" DLC-nek kellett volna lennie, ha a fő story lezárása adna ilyenre lehetőséget, sőt, még inkább az ME2 és 3 közt kéne lenniük időben, ami egyben kiváltotta volna azt a hülyeséget a story-ból, hogy Shepard "büntiben" volt és szobafogságban malmozott ez idő alatt).
-
janos666
nagyúr
Én is szerettem a DA2-t. Attól még, ha nincs is sok köze a DAO-hoz, szerintem megvan a saját varázsa, és nekem nem esett nehezemre felülemelkedni a hibáin, mert így is elég jó volt. Ettől függetlenül számomra a DAO az etalon, a DA2 a leggyengébb, és a DAI sem közelíti meg igazán az első részt, de összességben jobb, mint a DA2.
A DAI-val inkább az a bajom, hogy a hibái és az erősségei is újszerűek. Részben próbál visszanyúlni a gyökerekhez, míg más tekintetben egyre távolabb sodródik a DAO-tól, így minden igyekezet ellenére is inkább egy jó, de mégis új játék kezd lenni ez is, mintsem egyenes ágú folytatás. Viszont legalább jó a maga nemében, csak durván 1 évvel később, az Andromeda-ról spekuláló emberek kritikáiból fedeztem fel a hibáit, amíg játszottam vele, addig kellően "elvarázsolt" ez is (ha nem is annyira, mint az első DA és első ME).Az ME-ről már picit másabb a véleményem. Az első hihetetlen jó, míg a többivel inkább csak azért játszottam, mert nem tudtam betelni az elsővel és unásig többször is újrajátszottam az elsőt. Bár ettől még nem nézem hülyének, akinek tetszik az, amerre elment. Csak az a baj, hogy ha mindig minden egy irányba tart, akkor sohasem kapom meg sehonnan azt, amit az ME1 és DAO adott, illetve esélyem sincs ilyesmiket találni, ha ezek "elkorcsosult" folytatásaival is játszom 100+ órát (így járt példaképp a The Witcher, amit csak akkor kezdtem el, mikor ronggyá játszottam minden Bioware játékot -> ma járok a 2. rész közepén, de megint félre lesz téve az Andromeda miatt akkor is, ha lényegében valami multikulti agymosó szar lesz).
-
janos666
nagyúr
Did the Decline of Mass Effect Start with ME2?
de ez se rossz (csak túl hosszú): Mass Effect 2... 7 Years Later -
Fitzgerald
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"Mit erdekel az teged, hogy nekem melyik tetszett?"
Nem érdekel. Szokás szerint se füle, se farka annak, amit írsz. Ha egy vita során valaki tényeket, észérveket sorakoztat fel, azokat egyszerűen figyelmen kívül hagyod. Gyakorlatilag ugyanazt csinálod mint a kjkwpjzxhjk (vagy mi) nevű fórumtárs:

-
Góliát
őstag
Ez a zene tényleg nem illik az előzeteshez, de ez az én megjegyzésem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Minsegy

-
Mister_X
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem érted. Sebaj.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát de az nem próba, mer' fizetni kell érte.!
@Freel: alap férfi Sheparddel játszottam, egy hozamosabb ideig meg alap nőivel is. Elég gyökér módon lehetett testreszabni anno az első részben, így hagytam.
-
Freel
tag
Kíváncsi lennék, hogy ha bármilyen arcot lehet kreálni a játék elején, vajon hányan fogják moddal vagy mod nélkül Shepard arcát betenni?

Mennyire változtatná meg a játék hangulatát, vagy érzetét vajon?
Egyébként tudni melyen védelem lesz rajta?
Csak kipróbálnám mielőtt megveszem... -
ForRedGlory
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mit erdekel az teged, hogy nekem melyik tetszett? Nehogy mar nekem kelljen magyarazkodnom, ha valami tetszik. Tetszett es kesz. Az osszes befejezest megneztem es volt, ami hulyeseg, volt ami tetszstt.
Nem vitazok hulyesegekrol hosszu tavon. Veled meg plane nem, aki valoszinuleg a youtubeon nezegette a Horizon: Zero Dawnt is es ugy kezd gyozkodni, hogy a grafikaja semmi extra, amikor elottem fut PS4 PRO-n 4K HDR-ben. Nagyjabol itt ra is jottem, hogy felesleges. Szoval igen, biztos nem fogok veled vitazni, nincs annyi idom. Aki meg hulyeseget beszel az nem en vagyok.
Egy meg sem jelent jatemot fikazni elore netto baromsag. (Ez nem neked szol). Pont olyan, mint amikor a FIFA17 trailerben a golnal a halo nem ugy mozgott, ahogy kell. Ment a siras, hogy ez de szar...aztan a teljes jatekban teljesen rendben volt a halo fizikaja.
Azt meg felejtsd el, hogy izlesekrol fogok veled vitatkozni...
-
Semmi, és szerintem a végével sem volt gond - ha olyan befejezést választottál. Most játszottam újra a kettőt, meg kezdem újra a hármat is. Nálam még a napig etalon játékok.
Amúgy ez a zene is szokatlan az eddigiektől, de ettől miért lenne szar? Istenem, hát ez egy trailer. Majd akkor kezdjen mindenki vemhes anyamalac sikításba, ha Justin Bieber fog szólni a Normandy Captain's Cabinjában.
Addig meg ez tényleg csak nettó bazári rikácsolás.
Amúgy előrendeltem. Ha letölthető/játszható lesz, jelentkezem.
-
mindenkinek más, de ez nagyon bonyolult, akkoriban hetekig ment róla a vita. nem véletlenül készült utólag még egy befejezés. eredetileg az volt a baj, hogy az író aki lefektette az egész világ alapjait, és gyakorlatilag megírta az első 2 rész fő vázát, a harmadiknál már nem volt ott. behoztak egy új arcot, ő meg hát, elszúrta. egyedül dobta össze az egészet, úgy, hogy meg sem kérdezte az író csapatot, hogy merre hány méter. sokan panaszkodtak a lebutított játékmenet miatt, (inventory, mittudomén mi volt még) a befejezést meg hagyjuk is, mert a mai napig felbosszant. aztán ugye az EA gyűlölet is közrejátszott, menet közben vették meg a Bioware-t és jött is mindjárt a 0 day DLC (pénzért, ráadásul fontos karaker, sokak szerint egyszerűen kivágták a játékból, hogy külön eladhassák) meg a többi finomság - nem vártak a kiadással, pedig nem volt teljesen hibátlan a játék, meg a szokásos corporate szarságok. szóval mindenki azt várta, hogy a szuper első, és nagyon jó második rész után jön egy odacsapós harmadik, erre az lett a leggyengébb az egész sorozatban, befejezés ide, vagy oda.
amúgy nem volt vészes, én élveztem a legnagyobb részét és az egész sorozatot is nagyon - éppen ezért esz itt a fene - de kapja be a Bioware, akkor megfogadtam, hogy legközelebb akkor bízom meg bennük, ha mutatnak is valamit. a játékmenet videókból az látszik, hogy fogták az eredeti ME-t, felpolírozták 2017-es kinézetűre (bár most meg az arcmimika hiánya miatt megy már előre a nyígás), és igazából ennyi. aztán újabb rossz előjel, hogy máris dobbantott az Andormeda írója, szóval ha lesz folytatás (lesz, mert gondolkodás nélkül zsákolja majd egy csomó ember) akkor megint ki tudja, milyen hatással lesz ez a játékra.
örülnék, ha jó lenne.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
De most komolyan, a végét leszámítva mi a franc gond volt a Mass Effect 3-mal?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jaja, volt három különböző színű befejezés is. Melyik tetszett?

Amit utána hozzátettek, az már toldozás-foldozás-magyarázkodás, és azzal csak még jobban elrontották a játékot."Remelem a sok karogo itt lesz megjelenes utan is megbeszelni, hogy milyen lett a jatek..."
Itt leszünk, de te is? Csak mert minden létező topikban ahol vitába keveredsz majd alulmaradsz úgy próbálod magad kivágni, hogy "téma részedről lezárva".
-
vegitossj7
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ilyen jót régen nem nevettem, köszi.

"A Bioware az egyike azoknak a keveseknek, akik nem szoktak csalódást okozni."
Bátran nem tudsz várni 1 napot, hogy tisztában legyél mit veszel, de a fene bánja, csak mások játékát rontod el azzal, ha előrendeled.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az ME3 jo jatek volt, kiveve az utolso 10 perc.

Attol, hogy elrontjak a legveget meg nem jelenti, hogy az egesz jatek kuka... Mellesleg volt tobb befejezese, nekem volt olyan, ami tetszett...
Remelem a sok karogo itt lesz megjelenes utan is megbeszelni, hogy milyen lett a jatek...
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
hú figyelj, na jó.1.: nem fikáztam sehol. sőt, azt írtam, hogy simán lehet jó is - nekem ennyiért nem éri meg, látatlanba, pontosan azért, amit leírtam és akkor nem vettem számításba a harmadik részt, meg a satöbbit. (eredeti író, aki miatt nagyrészt olyan jó volt az 1-2, a cég hozzáállását az egész balhéhoz, meg ami azóta történt - mindegy is, régen volt, deee...)
2.: te viszont ezek után egy meg sem jelent játékot védesz, mikor azt sem tudod milyen lesz, ráadásul nem is írtam róla mást, csak azt nekem miért nem kell első napon. akkor ehhez részedről mi kell? magad ellen beszélsz ember.
meglátjuk, legyen jó, aztán ha tényleg sok embernek bejön majd, akkor jöhet. addig semmi.
-
janos666
nagyúr
Mi ez a zene?!? Ennek a játéknak ezzel az aláfestő hanggal számomra semmi köze a Mass Effect-hez.

Én nagyjából egyetértettem azzal a véleménnyel, hogy a Mass Effect lényegében egy űropera (volt? -> nyugodjék békében?), még ha játékmechanikában egyre inkább a nyers akció ("bedobozolt lövölde") és történetvezetésben túl mesterségesen kiélezett nyomasztó dráma felé tolódott is el, de azért igyekezett megőrizni a hangulatából annyit, hogy mind a 3 rész egyértelműen Mass Effect legyen, ugyan annak a játéknak más-más epizódjai.
De ez? Hát ez nagyon nem az.

Rengeteget változott a képi stílus is, de azért még szépe rá lehet ismerni (szerintem ez pont annyi, amennyi "vérfrissítés" kellett is, ha tetszik valakinek elsőre, ha nem). Viszont ez a hangzásvilág ... mi is ez, hip-hop? -
Fitzgerald
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem, mi? Mass Effect 3-al ezek szerint nem játszottál...
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"A Bioware az egyike azoknak a keveseknek, akik nem szoktak csalódást okozni."
ezt jelölöm az év mondata címre. amúgy vedd meg, élvezd, tök jó. én majd megveszem annyiért, amennyit nekem ér. mindenki boldog.
-
vivanto
tag
Vagy talan ugy volt vele mint en, hogy meloba nem nezeget trailereket de par forum commentet el tud olvasni hogy majd utana otthonrol megnezze.
A spoiler ismetlese helyett lehetett volna annyit is irni hogy aki nem latta az ne nezze meg mert spoilert tartalmaz, ugye mennyivel masabb igy?
Mindenesetre ahogy ez lenni szokott korabbi jatekoknal, szerintem a storyban is eleg hamar elhangzik, valoszinu ez egy max 1-2 ora jatekido utani spoiler, semmi tobb.
-
ForRedGlory
félisten
Biztos nem éri meg az árát, ezt így előre jó hogy tudod...

Ha van játék, aminél bátran mertem előrendelni, az a Mass Effect. A Bioware az egyike azoknak a keveseknek, akik nem szoktak csalódást okozni.
Mass Effect: Andromeda - több, mint 1200 karakter szólal meg a játékban
-
megvan gyűjtőiben a 2-3, de ezt kihagyom. majd egyszer talán negyedáron megveszem - mert ez tökugyanaz, amivel eddig játszottunk évekkel ezelőtt. ugyanaz a játékmenet, ugyanaz minden. az első három részben nem vált unalmassá, mert ott egy összefüggő sztorit mesélt el, eredeti volt, oké. ez most kb. egy reboot, előadják ugyanazt, amit először, csak más legénységgel, más hajóval, meg más ellenséggel. ettől persze még lehet jó, de nem annyira, hogy teljes árú vétel legyen.
-
Romvr
őstag
Érdekes volt. A Shadow of War "Alpha Gameplay" -e megvett kilóra de ennek a Premier Előzetese sem csigázott fel annyira hogy egyáltalán rákeressek az árára (bár gondolom 60€ mint minden 0day játék). Holott az előző Mass Effectek (khm 1-2 a 3 annyira nem volt jó a vége miatt) örök klasszikusok a szemeben és imádom minden egyes percét amit eltöltöttem velük. Ráadásul újra és újra játszom őket.
Persze érdekelni érdekel a játék, de szerintem megvárom az első user review-okat mielőtt vásárlásra adom a fejem...A zene szerintem rendben a trailer alatt de hát "I'm only human after all, don't put your blame on me".

-
vhw
addikt
Kötelező buzik?
A 1-2-ben még a lehetősége sincs meg férfi Sherperd-del.
A 3-ban van egy illető (illetve 2, ha mindenáron erőlteted nála a témát) - az az egy is annyira mellékszereplő, hogy gyakorlatilag beszélni se kell vele - cutscene-ben meg kb annyi szövege van, hogy "Yes, Commander".
A másik még nő Sheperd-del is annyira ellenszenves, hogy csak renegade opciók választásával lehet vele őszintén kommunikálni. -
Fitzgerald
veterán
Ehh...ezt a trailert és az eddigi gameplay videókat megnézve egyre inkább kezd elmenni a kedvem az egésztől. Szerintem a Bioware-ék is érzik, hogy közel lehetetlen rákontrázni az eredeti trilógiára (a 3. rész végét, az utólagos magyarázkodást, toldozgatást-foldozgatást most felejtsük el), úgyhogy inkább ebből a seggrázós swag irányból közelítenek, hogy szélesebb közönséghez jusson el a játék, aztán szarni minden másra. De ne legyen igazam, és legyen ez csupán marketing, amiből semmit sem fogunk a játékban viszontlátni. Végül is az első Dragon Age-hez is készült egy-két swag trailer, az egyik alá még valami szar Marilyn Manson dalt is vágtak anno.
Aztán mégis jó lett a játék. -
Vesa
veterán
Ez a nyálas gyerek lesz a főkarakter? Hát, nem egy Shepard...
Remélem a kötelező b*zik nem lesznek benne megint , mert az előző részekben is a gyomrom forgott néha...ráadásul nem igazán lehetett kikerülni. Mindigg jött és nézett szerelmesen...én meg az okádás szélén voltam a monitor előtt. Remélem a csajok legalább jók lesznek! -
szami777
addikt
Várós

-
Raysen623
veterán
Ezennel követelem vissza Shepardot a játékba! Ez az új hős annyira élettelen lett, akár egy rongybaba. Egyszerűen semmi életszerű nincs az arcán, és beszéd közben is mintha csak tátognának össze-vissza. A grafika hol csodaszép, hol elmaradott. Ezt hogyan tudták így összehozni? Mintha nem egy Bioware játékot látnék...
-
Szerintem pont jó a zene, valamelyik űrös sorozatban/filmeben volt, amit mostanában néztem, teljesen illik. Szerintem a The 100 vagy az Expanse volt...
-
gabor7th
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én a bemutató videók alapján látok hasonlóságokat. Nem csak azokat néztem amik ide ki lettek téve. Jobban open world-ösnek tűnik mint valaha. Remélem azért lesz fő történet szál.
-
sasNAXO
aktív tag
-
gabor7th
addikt
Úgy látom hasonlítani fog a No Man Sky-ra ezzel a sok felfedezőzsdivel. Pedig úgy tudom az nem nagyon vált be, hamar unalmassá válik.
-
Góliát
őstag
Látványos kis ideó lett lett, annak idején csak próba képpen letöltöttem a Mass Effectnek egy demóját, de nem voltam elkápráztatva.
-
ForRedGlory
félisten
Nem stílusról beszéltem, hanem, hogy mennyire illik a trailerhez. Szerintem a Mass Effect 1 traileréhez az a szám közel sem passzol úgy (nem olyan grandiózus), mint a 2-höz és a 3-hoz. Egyébként nem vitának szántam, én értem miért azt a számot választották az Andromeda alá, de ettől még nem kell, hogy tetsszen másnak. Téma részemről lezárva.
-
Gery9112
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igazából értem én, hogy nagyon próbálod magyarázni (a semmit?, véleményed?) és annak ellenére, hogy színtisztán emlékszem a Mass Effect első részének az előzetesére, a kedvedért mégis újra megnyitottam, hátha én emlékszem rosszul és mert olyan szépen kérted.
És nem...akárhogy hallgatom, akármekkora hangerőn még mindig közelebb áll a 2. és 3. stílusához ez mint az Androméda de tudod mit, ez egy "új" kezdet, legyen neked igazad
És úgy érzem részemről elmondtam meg belinkeltem mindent, amit lehetett

-
Bjørgersson
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Miért lenne bárkinek is igaza, amikor mindenki a véleményét írja le?
-
vg
veterán
Szóval a gonoszok is csak látogatók az Andomédában... Kösz ezt a csöppnyi spoilert premier előzetes!

-
ForRedGlory
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem gondolnám, hogy ízlésekről lehet vitatkozni.

Szerintem meg nem kalap szar, akkor most kinek van igaza?
(#4) Gery9112: Azok folytatások voltak. Nézd meg akkor már a Mass Effect 1 launch trailerét. A közelében sincs a 2-nek vagy a 3-nak, de még az Andromedanak sem. szerintem.

-
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
nekem ez a ME3 trailer 0 hangulatú, régen is az volt.
-
marilllyo
veterán
Mostanában ez nagy divat, hogy ilyen populár radio hit-et raknak a trailerek alá. Az AC film trailernél még elengedtem de ez most itt tényleg nem frankó.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Dalszovegtol fuggetlenul lehet egy kalap szar a zene.

-
Gery9112
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem mercy-t szerettél volna írni
, amúgy meg nem a szöveggel van a gond, hanem a zene stílusa első blikkre fura, tekintve, hogy például a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 előzetese is más stílust használt. -
ForRedGlory
félisten
Nagyon ütős lett.

Akinek meg nem tetszik a zene, az előtte tanuljon meg angolul vagy nézze meg miről szól.

1:05-nél: "No more mery, kill them all".
-
Gery9112
őstag
Izzó vassal kéne Phjongjangig kergetni azt, aki ezt a számot választotta az előzetes alá....

-
kovaszoskeny
aktív tag
hmmm de nem város illetve leárazásos megvétel lesz...Ez a teaser meg az egész játék nekem ilyen hipszteres bohockodásnak tünik a Mass Effect világában Súlytalan libabőr nélküli...
Ellenben ez még most 20 végigjátszásd után is könny és remnegés:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak kipróbálnám mielőtt megveszem...