- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz
kazsmerlaca #53 üzenetére
A Miui 10 szar
A 7 óta mindegyik Miui csak szarabb lett, a 9 óta fájdalmasan rossz, a Flyme OS akármelyik nap megeszi reggelire mindenben. És ezt úgy mondom, hogy mind a Redmi Note 3-at mind a Redmi Prot nagyon szerettem -
törölt tag
válasz
Hát, számomra a használhatatlanság határát súrolja (alulról) sajnos. Egy rakás felesleges funkcióval, iszonyatos memóriakezeléssel, az AOSP kód (és verziók) hanyagolásával, és még egy rakás más problémával. Elhiszem, hogy ez van, akinek tetszik, de én nem szeretem, amikor azt érzem, hogy ellenem dolgozik a telefon és megnehezíti azt, hogy használjam.
És ott van még a kínai spyware kérdése is, ami egyszer már kiderült, azt javították, aztán ki tudja mit tettek a helyére. De abban majdnem biztos vagyok, hogy a kínai állam elég nagy adathalász, és megvan a hatalmuk kötelezni az asszisztálásra a kínai cégeket. -
Cifu
félisten
válasz
Szubjektív dolgokról beszélünk, szóval miért is olyan hihetettlen, hogy valakinek nem jön be a MIUI?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest