Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
tothmaxy182 #85 üzenetére
Pont az ASUS kapcsolt ki nekem. Igaz ez droidos TF101 volt. Szerintem mások az igényeink. Mikor megjelent a T100, elmentem megvenni. De ahogy kézbefogtam, és megláttam ezt a kidolgozást, elment tőle a kedvem:
Nálam ezt nevezik minőségnek:
-
NGA
addikt
válasz
tothmaxy182 #82 üzenetére
Nekem volt Lenovo, Asus, Samsung. Ezek elég normálisak? Mind ropogott. Volt ipadom, és van a nejemnek Surface. Ezeknél semmi.
Én gyakran veszem fel úgy az asztalról, hogy megfogom az egyik sarkát. Ezt nem bírják a műanyag burkolatúak, volt olyanom, ami kikapcsolt rá.
Lehet normális műanyagot is csinálni, de csak egy ilyet láttam eddig: Nokia 2520 RT-s tablet.
-
Gusztáv
addikt
válasz
tothmaxy182 #72 üzenetére
Az a vicc, hogy ehhez még nem is kell kínai márkát venni. Olcsó Win 8-as tablettel tele a piac, az MS valószínűleg ezért nem is fog itt versenyezni, ez marad az OEM-eknek. Pl most volt valamelyik nagy elektronikai áruházban (USA-ban) HP 7"-os win tab 79$-ért, és ahhoz is jár az egy év O365 előfizetés, ami maga 69$. Szóval gyakorlatilag 10$-ért kapsz egy tabletet.
-
NGA
addikt
válasz
Ez nem egy műanyag vacak, ami nyiszorog, szétnyílik, recseg, ropog...
Ez egy magnézium házas tablet, aminek a minősége az ipad air szintjén van. Ezt kell megfizetni. Nekem volt több Win tabletem is, de mindegyik vacak műanyag hátlapos, recsegő-ropogó vacak volt. Ha erősebben megfogtam, behorpadt a háta, a kijelzője stb. 2 éve van Surface-m, és hihetetlen a minősége, és a kidolgozása. -
válasz
Magnezium-otvozet. Nem hiszem, hogy kickstand, ilyen minoseg meg digitizer is lenne a feleennyibe kerulo kinai tabokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest