Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Ritka esetek egyike, de baromira nem értek egyet veled. Anno a lazább hardverkövetelményekkel azt érték volna el, hogy az Android hardveres fragmentáltsága és az iOS kötöttsége lett volna elegyítve.
Szerintem inkább pont az elején már azzal kellett volna kezdeni, hogy egy Surface szerű mobil zászlóshajót dobnak ki maguk és amellett kellett volna engedni más gyártóknak is a rendszer használatát.
-
legiaap
félisten
Ez mióta számít prémium tabletnek? A pro széria már az. Ha az árát nézem nem az. Én eddig csak azért nem vettem Surface terméket, mert a sima RT-s volt és ahhoz képest drága, a pro meg csak simán túl van árazva. A csapból is a pro 3 reklámja folyt mégsem vették. Ez így sikeres lehet. A legdrágább kiszerelésben is iPad Air/Air 2 árában van ami jó. Az már más kérdés, hogy tudja-e majd hozni azt a smooth működést.
-
Ispy
nagyúr
Lehet azért kellett a HW korlát, mert gyengébb gépeken egy androidhoz képest nagyon belassult volna a rendszer. Az apple is csak a saját vasra hajlandó felrakni a rendszerét, igaz az MS legalább beengedte az OEM gyártókat (igaz korlátokkal). Nem olyan nagy baj ez, ha megnézzük az olcsó androidos mobil és tablet palettát.
-
rudi
nagyúr
A statisztikusok szerint (hisz nekik aki akar) a Phabletek miatt a kicsi tabletek piaca kb. meghalt, kétlem, hogy ott az MS bevételt tudna termelni egy Surface géppel, inkább a kínaiaknak való terület az. Persze, iszonyat nehéz belelátni a MS embereinek a fejébe, nekem ettől a szerencsétlen "notebookot kiváltó tablet" szlogentől is feláll a (maradék) hajam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest