Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Ritka esetek egyike, de baromira nem értek egyet veled. Anno a lazább hardverkövetelményekkel azt érték volna el, hogy az Android hardveres fragmentáltsága és az iOS kötöttsége lett volna elegyítve.
Szerintem inkább pont az elején már azzal kellett volna kezdeni, hogy egy Surface szerű mobil zászlóshajót dobnak ki maguk és amellett kellett volna engedni más gyártóknak is a rendszer használatát.
-
legiaap
félisten
Ez mióta számít prémium tabletnek? A pro széria már az. Ha az árát nézem nem az. Én eddig csak azért nem vettem Surface terméket, mert a sima RT-s volt és ahhoz képest drága, a pro meg csak simán túl van árazva. A csapból is a pro 3 reklámja folyt mégsem vették. Ez így sikeres lehet. A legdrágább kiszerelésben is iPad Air/Air 2 árában van ami jó. Az már más kérdés, hogy tudja-e majd hozni azt a smooth működést.
-
Ispy
nagyúr
Lehet azért kellett a HW korlát, mert gyengébb gépeken egy androidhoz képest nagyon belassult volna a rendszer. Az apple is csak a saját vasra hajlandó felrakni a rendszerét, igaz az MS legalább beengedte az OEM gyártókat (igaz korlátokkal). Nem olyan nagy baj ez, ha megnézzük az olcsó androidos mobil és tablet palettát.
-
rudi
nagyúr
A statisztikusok szerint (hisz nekik aki akar) a Phabletek miatt a kicsi tabletek piaca kb. meghalt, kétlem, hogy ott az MS bevételt tudna termelni egy Surface géppel, inkább a kínaiaknak való terület az. Persze, iszonyat nehéz belelátni a MS embereinek a fejébe, nekem ettől a szerencsétlen "notebookot kiváltó tablet" szlogentől is feláll a (maradék) hajam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest