Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #108 üzenetére
de meg tudna győzni, ellentétben veled, mert te a böfögésen kívül egy érvet sem hoztál fel, azt meg hogy a kérdéseimre válaszolj el sem vártam, te vagy az iSheep WP -s verziója
.
@Dalai Láma
beállítás csekkolva, háttérben futhat mind2 alkalmazás. Lumia 620 WP 8.1, szóval ha ez neked megy, akkor a WP 10 kiváltsága, vagy az én telefonom hulladék. Mindenesetre a 610 -zel is megszívtam, a 620 -szal és az 535 -tel is. kérdem én mégis mi indokolja, hogy bizakodva vegyek egy 550 -et? és itt a nagy probléma, mint írtam budget kategóriában lehetne erős a WP, de ott meg hulladékot gyárt. flagship kategóriában abszolút esélytelen. -
Dalai Láma
őstag
válasz
#47106304 #108 üzenetére
Én nem akarok senkit semmiről meggyőzni, midenki azt vesz, amit akar.
Csak kiváncsi voltam, hogy amit leír, az valóban úgy van-e, és én egyik jelenséget sem tapasztaltam. Ez nem zárja ki ,hogy neki valóban problémája van, és lehet, hogy nem saját hibájából. De első körben én lecsekkolnám a beállításokat.Az iPhone-ok is jó telefonok, csak túlárazottak. De ez is relatív, mert amíg így fogynak, addig miért lenne olcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest