Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha bizonyos szint alá merül az akksi, akkor kikapcsolhatja az érintős gombot is, így nem merül a kritikus szint alá.
Amint töltőre rakod máris megy a töltés, és van gombod is. Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol ne lehetne megoldani.
Egyébként nem vagyok nagy telefon szakértő, így azt sem tudom, hogy miért van az akksiknál ez a minimális szint, de pl. az XPeria X8, x10, és Ray telóknál már merítettem le nullára akksit, és minden esetben be tudtam kapcsolni a telót 5-10 perc töltés után. Igaz, addig még a ledek sem világítottak.
-
macskea
őstag
Igazából ez a tartalékolt akkukapacitás lehet, hogy telefonoknál nem is olyan érdekes, mert ha egy autót beindítasz, az utána termeli az áramot, de egy telefon nem, szóval a mondókám ezen része irrelevánsra sikeredett.
De autóknál van/volt ilyen akksi. Ha jól tudom dupla volt, és volt egy kisebb leválasztható része, amit egy elektronika felügyelt. A lassan elcsorgó áramot nem hagyta, hogy hozzáférjen ahhoz a részhez, de ha gyújtást adtál és önindítóztál, még volt pár lövésed. Nyilván több mint egy. 
-
Mechanikus gomb esetén is le tud merülni a telefon, és üres akkuval a fizikai gomb sem kapcsolja be a telefont.

Ha az történik, amit leírtál, akkor töltőre dugod, és máris műxik a tapis gomb.Egyébként egy szál érintős gomb működtetéséhez olyan kevés energia kell csak, ami nem hetek, hanem hónapok alatt merítené le az akksit, aminél gyorsabban meríti az akksi saját önkisülése.
Gondolj bele; egy jóféle karóra hány évig megy el egy darab gomb elemről.
Ennek töredékét fogyasztja egy darab érintés érzékelő, ha igényesen megcsinálják. De ha nem, akkor is ott a töltő... -
macskea
őstag
Körülbelül már tíz éve is lehetett olyan akkumulátorokat kapni pl autókhoz, amik nem hagyják, hogy koppig lemerítsd őket. Azt hiszem a hetes bimmernél volt olyan is, ami egy indításnyit még tartalékolt is.
Szóval valamilyen szintén nem túl bonyolult áramkörrel ezt is meg lehet valósítani. Bizonyos akkufeszültség alatt mindent leválaszt az akkuról, kivéve a töltési lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De autóknál van/volt ilyen akksi. Ha jól tudom dupla volt, és volt egy kisebb leválasztható része, amit egy elektronika felügyelt. A lassan elcsorgó áramot nem hagyta, hogy hozzáférjen ahhoz a részhez, de ha gyújtást adtál és önindítóztál, még volt pár lövésed. Nyilván több mint egy.