Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
A párom is benne van kellős közepében a dolgoknak. Máté idén lesz három éves, a tesója meg éppen az emberré válás rögös útját tapossa.
Szépen gömbölyödnek. Kati szereti a pocakos állapotát - szerintem megszépül tőle. 
A peluscseréből én sem vonom ki magamat. Mielőtt megvolt Máté, már gyakorolhattam párszor a húgom kisfián. Azért zavarbaejtő volt az első alkalom Mátéval a hazaérkezés napján. A húgomék fia akkor már elmúlt két éves, Máté hozzáképest fele akkora volt. Tanácstalanul megálltam egy pillanatra a "nagy" pelussal a kezemben a pici ember felett, hogy biztosan nem fog összetörni a művelet közben a csöppség?

Nem tört össze és már rutinosan próbál megszökni a "pejus" elől, mert jó dolog pucéran - puccccéran
- rohangálni a lakásban fel-alá. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szépen gömbölyödnek. Kati szereti a pocakos állapotát - szerintem megszépül tőle. 

- rohangálni a lakásban fel-alá.