Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
lorenzen #120 üzenetére
Akkor a parabola meg a fej adott, már csak a kártya hiányzik. Tegnap éjszaka áttúrtam az összes gyártó összes modelljét a neten és nem volt olyan amelyik a kritériumaimnak megfelel. Ezek a feltételek: 1.tudja a DVB-S2-t, ez a jövő tehát feltétlenül kell tudnia 2.nincs több PCI slotom a bazi nagy videókártya hűtés miatt(egyetlen szabad PCI-ban csücsül az X-Fi azt nem akarom kivágni) tehát maradt a PCI-express(ez a videókártya jobb oldalán van így pont jó) vagy az USB 3.legyen BDA meghajtó programja lehetőleg
A kritériumokért versenyzők a következő gyártók istállóiból kerültek ki:
1. Hauppauge
2. Technisat SkyStar
3. Technotrend
4. Leadtek
5. Pinnacle
6. LifeView
7. Avermedia
8. TerratecNézzük sorjában: 1.Hauppauge: csak PCI-os van DVB-S vevői között, USB-s nem tudja DVB-S2-t tehát ez a gyártó NEM NYERT
2. Technisat: szintén nincs PCI-Express van viszont USB-s a Technisat Skystar USB2 HD CI személyében ezen oldal szerint([link]) tudja a DVBS2-t, a Technisat honlapja([link]) viszont bölcsen hallgat róla, de a legnagyobb baj, hogy csak külföldről rendelhető.(Svájc, Németország).
3. Technotrend: PCI-exp. nincs, USB-s van TT-Connect S2-3600 vagy 3650-n néven, tudják DVB-S2-t([link])
Egyetlen baj, hogy itthon egyetlen helyről rendelhetőek(EU-ból hozzák valahonnan) és mire megjön lehet vége az Olinpiának
4. Leadtek se PCI-exp se USB-s
5. Pinnacle: PCI-exp. nincs, van viszont USB-s, ami elvileg DVB-S2-es BDA-t nemtudom, hogy ismeri-e, viszont bazidrága és ezt itt helyben meg tudom venni (PCTV Sat HDTV Pro USB VDE452E), nameg régen volt PCTV Pro Pinnacle-m és borzalmas volt(fagyott a gyári szoftverrel, sőt még néha a Dscalerrel is kiakadt a Windows), más fórumokon is csak szidják, úgyhogy félek ettől is. Bár ez USB-s és mivel nincs benne a gépben hátha...
6.Lifeview: ezt találtam [link] tökéletes lenne de a DVB-S2-ről ez is mélyen hallgat tehát valószínű nem is ismeri.Ja és sehol nem találom árlistákban.
Tehát kishazánkban ez is egyelőre beszerezhetetlen.
7. Avermedia: se USB-s, se PCI-exp.-es
8. Terratec: itt sem jártam sikerrel
Hát ennyi! Maradt tehát a bugos és drága Pinnacle és a nehezen beszerezhető(ha egyáltalán beszerezhető) Technotrend. Szomorú. PCI-Express terén pedig még nagyon siralmas a választék, pedig ez a jövő, szinte minden alaplapon van belőle és mégsem erőltetik a gyártók. Példát vehetne az IDE és SATA evolúcióról, ahol is utóbbi már teljes egyeduralomban van.
Ha valaki tud nekem segíteni még és talál egy nekem megfelelő kártyát azt a hálám a sírig üldözni fogja
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest