Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Azt szerintem el lehet felejteni. Simán megtehetné, beletesz egy 3g chipet az ipod touchba és árulja 100ért. (amúgy nekem a touch formavilága jobban bejön mint az iphoneé)
Olcsó készüléknek ott van a 4 és a 4S, 3GS-t szeritnem nem forgalmazzák igy tovább.
4 lesz mondjuk 100k, 4S 130, az új iphone meg 160 (persze nem nyitóárban).
Okosan csinálja aplle amúgy, ipad mini is teljesen felesleges szerintem, 10" körül van az ideális tabletméret, felesleges kisebbet nagyobbat kiadni. (esetleg majd akkro ha ultrabookot és tableteket egybegyúrják).
Amúgy egy ipadre én is benevezek, főleg ha jővő év elején kijön az új és a 3as 100k Ft körül lesz. Attól félek ennél olcsóbban win RT-s tablet se lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi