- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Ekez az új Nokiák szimpik, még ha a WP nem is áll közel hozzám. Úgy hírlik jövő év elején még 3 teló csatlakozik a családhoz, amit azért picit kevésnek tartok.
Szerintem a Nokiának valahogy most nincs versenyképes telefonja.
Igazából szerintem legalább 8-10 telót kellene mos kihozniuk, 50 rugótól, a csúcsmodellig, 10000 forintos ugrásokkal, hogy mindenki megtalálja a magának valót. Méretben is lehetne differenciálni a palettát, nem mindenki szereti a 4+ colt, és simán beérném egy SE Ray méretű, és arányú telefonnal, de erős kamerával.Az alsó szinteken, butatelefon fronton meg botrány mi megy. Olyan szinten hülyültek vissza, hogy sírok. Utoljára kb 10 éve voltak ilyen szarok, hogy 640*480-as kamera meg ilyenek. Honnan a fenéből kukáznak ma még ilyet???? Azét butateló fronton is kidobhatnának egy 6700 utódot, és még 80k-ba is megvenném, de szerinte azt a telefont ma már az eredeti ár feléből össze tudnák dobni, tehát kb 40 rugóba lehetne árulni. Sztem lenn rá kereslet, mert a mostani butatelefonok kb arra jók, hogy 3 éves unokatesóm focizzon vele...
Szóval szurkolok a Nokiának a túlélésért, csak kicsi a választék. Talán most a WP8-nak hála (meg annak pl hogy végre lesz memóriakártyás bővíthetőség, stb) kicsit fog nőni a piaci részesedésük, de ilyen üzletpolitikával nem küzdik vissza magukat az élre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Proxmox VE
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest