Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zord01

senior tag

Ekez az új Nokiák szimpik, még ha a WP nem is áll közel hozzám. Úgy hírlik jövő év elején még 3 teló csatlakozik a családhoz, amit azért picit kevésnek tartok.
    Szerintem a Nokiának valahogy most nincs versenyképes telefonja.
    Igazából szerintem legalább 8-10 telót kellene mos kihozniuk, 50 rugótól, a csúcsmodellig, 10000 forintos ugrásokkal, hogy mindenki megtalálja a magának valót. Méretben is lehetne differenciálni a palettát, nem mindenki szereti a 4+ colt, és simán beérném egy SE Ray méretű, és arányú telefonnal, de erős kamerával.

Az alsó szinteken, butatelefon fronton meg botrány mi megy. Olyan szinten hülyültek vissza, hogy sírok. Utoljára kb 10 éve voltak ilyen szarok, hogy 640*480-as kamera meg ilyenek. Honnan a fenéből kukáznak ma még ilyet???? Azét butateló fronton is kidobhatnának egy 6700 utódot, és még 80k-ba is megvenném, de szerinte azt a telefont ma már az eredeti ár feléből össze tudnák dobni, tehát kb 40 rugóba lehetne árulni. Sztem lenn rá kereslet, mert a mostani butatelefonok kb arra jók, hogy 3 éves unokatesóm focizzon vele...

Szóval szurkolok a Nokiának a túlélésért, csak kicsi a választék. Talán most a WP8-nak hála (meg annak pl hogy végre lesz memóriakártyás bővíthetőség, stb) kicsit fog nőni a piaci részesedésük, de ilyen üzletpolitikával nem küzdik vissza magukat az élre...

Új hozzászólás Aktív témák