- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MS most éppen arra gyúr, hogy nagy számok legyenek a WP és Windows Store-al kapcsolatban. Nem egy belső és félig meddig külső kezdeményezése van arra, hogy publikáljatok appot a store-ba, akármilyen kacat is. Egyszerűen a számokat akarják növelni, hátha akkor kezd terjedni. De nem fog, mert nincsenek meg azok az alkalmazások amik Android és Apple marketen alap dolgok.
Gyakorlatilag semmilyen hardverhez nincsen app, legyen az egy TV, NAS vagy akár egy fitness bracelet. Na, nem mintha mondjuk egy Jawbone BT headset például normálisan támogatva lenne. Aztán ha a tévében megnézel egy reklámot, ami valamilyen mobil alkalmazással is igénybe vehető szolgáltatásról szól, a bal alsó sarokban mindig csak és kizárólag két emblémát látsz, Android és Apple. Arról már ne is beszéljünk, hogy amit átportolnak az milyen minőség lesz, és mennyivel később jelenik meg.
Persze lehet erre azt mondani, hogy ez rétegigény, de szerintem a normális alkalmazások megléte nagyon nem az. Nem viccből van „okostelefonja” az embernek. Mióta két és fél éve megvettem az első WP alapú telefonomat csak reménykedek, hogy hátha majd jövőre, meg a következő update vagy verzió után. És két éve mindig ökölbe szorul a kezem amikor egy reklámban, interneten látok egy mobilalkalmazást ami tetszik és persze soha nincsen az én telefonomra.
És elhihetitek, hogy nem vagyok Microsoft ellenes, sőt, nagyon sokat dolgozom nekik és velük, de most már meguntam a várakozást. Amint megjelenik az iPhone 5S, már le is raktam a Lumia-t.
-
donceleger8
őstag
Ha lenne erre is mondjuk 30 féle zseblámpa app, hogy csak egyet kiemeljek, akkor itt is lenne jóval több.
Illetve nem mintha mind a 200k appot használnád is.
Én előtte Symbian alatt sem szenvedtem hiányt, és most sem. Ami kell, azt megtaláltam, persze lehet eltérőek az igényeink.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egyik legjobb, és egyben legrosszabb telefonom a Lumia 920; de gyári hibás vagy szimplán ilyen...?
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest