Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
MS most éppen arra gyúr, hogy nagy számok legyenek a WP és Windows Store-al kapcsolatban. Nem egy belső és félig meddig külső kezdeményezése van arra, hogy publikáljatok appot a store-ba, akármilyen kacat is. Egyszerűen a számokat akarják növelni, hátha akkor kezd terjedni. De nem fog, mert nincsenek meg azok az alkalmazások amik Android és Apple marketen alap dolgok.
Gyakorlatilag semmilyen hardverhez nincsen app, legyen az egy TV, NAS vagy akár egy fitness bracelet. Na, nem mintha mondjuk egy Jawbone BT headset például normálisan támogatva lenne. Aztán ha a tévében megnézel egy reklámot, ami valamilyen mobil alkalmazással is igénybe vehető szolgáltatásról szól, a bal alsó sarokban mindig csak és kizárólag két emblémát látsz, Android és Apple. Arról már ne is beszéljünk, hogy amit átportolnak az milyen minőség lesz, és mennyivel később jelenik meg.
Persze lehet erre azt mondani, hogy ez rétegigény, de szerintem a normális alkalmazások megléte nagyon nem az. Nem viccből van „okostelefonja” az embernek. Mióta két és fél éve megvettem az első WP alapú telefonomat csak reménykedek, hogy hátha majd jövőre, meg a következő update vagy verzió után. És két éve mindig ökölbe szorul a kezem amikor egy reklámban, interneten látok egy mobilalkalmazást ami tetszik és persze soha nincsen az én telefonomra.
És elhihetitek, hogy nem vagyok Microsoft ellenes, sőt, nagyon sokat dolgozom nekik és velük, de most már meguntam a várakozást. Amint megjelenik az iPhone 5S, már le is raktam a Lumia-t.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
arrol beszelunk, hogy nem vagy azzal tisztaban, hogy mit jelent az, amikor azt mondjak, hogy olyan gyorsan novekszik a wp store, mint az app store (ami mellesleg nem igaz, de ez reszletkerdes).
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
donceleger8
őstag
Ha lenne erre is mondjuk 30 féle zseblámpa app, hogy csak egyet kiemeljek, akkor itt is lenne jóval több.
Illetve nem mintha mind a 200k appot használnád is.
Én előtte Symbian alatt sem szenvedtem hiányt, és most sem. Ami kell, azt megtaláltam, persze lehet eltérőek az igényeink.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Válthatunk a külső és belső nézet között
- Külpolitika
- Linux haladóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Plazma TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új Garanciális RGB Gamer PC//I5 12500, 16GB 3200MHZ, RX 6600XT, 240 és 512GB SSD Használatra készen!
- I5 10600KF, RTX 3060 12GB, 32GB DDR4
- Lenovo B50 i3-5050U 6GB 256GB SSD
- Dell OptiPlex 3020 SFF PC / 8 GB RAM / i3-4170 / 128 GB SSD / WiFi / Windows 11 Pro
- High End Nad M50 hálózati zenelejátszó Streamer
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest