Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Igen, de én amúgy ellenzem picit az Emagot...ez lett volna a mondandóm! Próbálok értelmes helyekről beszerezni cuccokat.
Most rendeltem háztartási gépeket, 1 céget azonnal kiejtettem, lassan válaszoltak, telefont alig vették fel, amit akartam nem volt, vagy nem tudják mikor lesz, pedig 2 napot adtam nekik mert szimpik voltak. Végül kerestem másikat, legjobban azt szeretem, ha van CHAT ablak a webshopban, akkor le tudjuk tisztázni az igényeket, pont a legutóbbi rendelés ilyen volt, kb. 5-10 perc alatt ajánlott azonos márkát, hasonló áron, hasonló tudással, feltöltötte a webshopba 1 órán belül, és már rendeltem is. Szállítás 2 háztartási gépre volt 7e Ft. Nem sokallom, nem az volt a célom, hogy ingyé' hozzák, tré cégtől aztán ha gebasz van, én szívjak!
Emag ilyet hol csinál? Ő nem fog így kiszolgálni, túl nagy cég ahhoz...az van amit látsz, és annyi amennyi, román cég, gari adott esetben nehézkes LEHET stb.
Ezt kell tudomásul venni és mérlegelni, mit honnan rendelsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest