- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...az még részemről is oké, mert gépesítve van a folyamat és nagy mennyiségben termelnek... de egy cukrászdában, ahol meggyes süteményt gyártanak, ott szerintem minimum lenne annyi kézimunka, hogy a tökéletes minőség érdekében végignyomkodják a szemeket egyesével
nekem van egy kattanásom, miszerint rühellek pl a rétesben meggymagra harapni, vagy pl spagettiben is ki nem állhatom a porcdarabokat, ha roppannak a fogam alatt... (és ez érvényes minden darált húsból készülő kajára... épp ezért már évek óta nem vettem bolti darált húst, hanem ehelyett veszek lapockát/combot néhány kilót, rendesen megtisztítom a porc és csontdaraboktól, majd darálom és porciózva fagyasztom...) -
mephi666
nagyúr
főzőműsorokban mánia, hogy minden fogásban legyen valami "roppanós elem" ...én kifejezetten utálom, ha mazsolát tesznek a túróba és roppan a szőlőmag
...vagy meggyes rétesben ott van a meggy magja, hogy beletörjön az ember foga... kiábrándító, hogy drága cukrászdákban is megveszi az ember az 500ft feletti rétest és simán benne van a meggymag (vagyis nem tudom mennyiért adják most: kb 1 évvel ezelőttről is 500 feletti ár rémlik)ui: 25 éve középsuli mellett volt egy francia pékség, ahol a világ legjobb túrós batyuját adták... kelt tésztája volt, 2 centi vastagon meg volt töltve túróval és nem tettek bele mazsolát
azóta nem ettem sehol olyan jótui2: káposztás rétesről az egyetlen emlékem, amikor 20+ éve a win xp bemutatójára meg voltam hívva külsős teszterként... a nagy bemutató után állófogadás, körbe kirakva az asztalokra rétes... mire oda jutottam, néztem hogy már csak almás maradt mindenhol... úgy voltam vele, hogy hosszú a vonatút hazáig, eszek akkor abból (pedig nem a kedvencem) ...gyanús volt, hogy nincs porcukor a tetejükön

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diabetes - Cukorbetegség
- Jövedelem
- Temu
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem van egy kattanásom, miszerint rühellek pl a rétesben meggymagra harapni, vagy pl spagettiben is ki nem állhatom a porcdarabokat, ha roppannak a fogam alatt... (és ez érvényes minden darált húsból készülő kajára... épp ezért már évek óta nem vettem bolti darált húst, hanem ehelyett veszek lapockát/combot néhány kilót, rendesen megtisztítom a porc és csontdaraboktól, majd darálom és porciózva fagyasztom...)
...vagy meggyes rétesben ott van a meggy magja, hogy beletörjön az ember foga... kiábrándító, hogy drága cukrászdákban is megveszi az ember az 500ft feletti rétest és simán benne van a meggymag (vagyis nem tudom mennyiért adják most: kb 1 évvel ezelőttről is 500 feletti ár rémlik)