Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joghurt

    addikt

    LOGOUT blog

    Az egyik iskola ez, amikor a lap teljes felületét beborítják töltelékkel, és csigába tekerik fel. (Az első képen a mákosoknál jól látni.)
    Sokan viszont úgy csinálják, hogy az egyik oldalra pakolnak egy hosszú kupacot, és ezt tekerik be. Így a belsejében nem lesz tészta, viszont a külső réteg lesz többszörös, így a külseje teljesen száraz marad.
    Megint másik a tiroli iskola, amikor egyből leveles tésztát használnak.

    A gríz vagy zsemlemorzsa használata oldschool. Manapság sokan vaníliás pudingporral szórják meg a tölteléket - ez az almás töltelékben levő vizet is nagyon jól megfogja.

    A mazsola használata erősen megosztó. Én mondjuk szeretem, a túrósba kifejezetten kell. Kiskorunkban volt jó, amikor a húgom nyávogott miatta, így készült mazsolás és mazsolátlan is. Természetesen én először a mazsola nélküliből fogyasztottam, jó testvérhez illően. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák