Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz joghurt #5 üzenetére

főzőműsorokban mánia, hogy minden fogásban legyen valami "roppanós elem" ...én kifejezetten utálom, ha mazsolát tesznek a túróba és roppan a szőlőmag :DDD ...vagy meggyes rétesben ott van a meggy magja, hogy beletörjön az ember foga... kiábrándító, hogy drága cukrászdákban is megveszi az ember az 500ft feletti rétest és simán benne van a meggymag (vagyis nem tudom mennyiért adják most: kb 1 évvel ezelőttről is 500 feletti ár rémlik)

ui: 25 éve középsuli mellett volt egy francia pékség, ahol a világ legjobb túrós batyuját adták... kelt tésztája volt, 2 centi vastagon meg volt töltve túróval és nem tettek bele mazsolát :K azóta nem ettem sehol olyan jót

ui2: káposztás rétesről az egyetlen emlékem, amikor 20+ éve a win xp bemutatójára meg voltam hívva külsős teszterként... a nagy bemutató után állófogadás, körbe kirakva az asztalokra rétes... mire oda jutottam, néztem hogy már csak almás maradt mindenhol... úgy voltam vele, hogy hosszú a vonatút hazáig, eszek akkor abból (pedig nem a kedvencem) ...gyanús volt, hogy nincs porcukor a tetejükön :)

Új hozzászólás Aktív témák