Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz Aprósólyom #34 üzenetére
Alacsony-közepes beállítások mellett, FHD-ra elég lesz, de ahogy előttem is írták: nagyon játékfüggő.
E-sport játékok szaladni fognak vele, ez borítékolható, és lehet valami meg csak 1280*720-ban lesz játszható, "2010-es látványvilággal".
Ha kap megfelelő RAM-támogatást a Ryzen APU a megjelenésekor (3200MHz feletti DDR4), akkor akár lényegesen jobb is lehet a teljesítménye egy RX550-nél.
Igazából minden csak hűtés, RAM-sávszélesség és játék kérdése lesz.Üdv, pengwin
-
Dilikutya
félisten
válasz Aprósólyom #34 üzenetére
Nem feltétlen, ez játékfüggő erősen. 2013-14-ben a 2013 nyári AMD A10-6800K medium-high beállításokra is képes volt friss játékokkal is, sőt a textúraminőséget nyugodtan lehetett később is high-ra venni, a Battlefield 1 is simán elment így vele, a többi beállítást kellett visszavenni. Igazából a felbontás növelése sem hozott romlást, időközben volt egy 1280x1024 -> 1920x1080 váltás, nem kellett a beállításokhoz nyúlni. 2014 utáni játékot mást nem próbáltam, mivel leszoktam a warezról, és mindig 1-2-3 évvel régebbi játékokat veszek. Kivéve a DOOM demó, az is játszható volt 720p-ben és 1080p-ben is, a textúrák minősége nem nagyon volt hatással az fps számra, szerintem az már évek óta nem lassító tényező, inkább a modellek, 3D objektumok részletessége, post-process effektek, fények, árnyékok, amik igénylik az erőt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pengwin
addikt
válasz Aprósólyom #22 üzenetére
Az eddig látottak(Vega 56/64 és Ryzen) alapján az újabb CPU és GPU architektúra és a több GPU számolóegység nagyobb mértékben fogja növelni a memória-sávszélesség igényt, mint amennyit a DDR3-DDR4 váltás hoz, szóval szerintem marad a memória limit. Így meg lehet, hogy az új APU-k nem lesznek sokkal erősebbek egy RX 550-nél, de legalábbis egy RX 460 szintjét biztos nem fogják elérni.
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest