Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeel
újonc
Hello! Nem hatósági engedély köteles az átalakítás?
-
-
b4zsi-
őstag
Gratulálok. Nagyon szép autó.
-
vamzi
senior tag
Szép munka, de ennyire nem híresztelném a nem gyári fékeket, mivel egy forgalmiba kerülne, ha kiderül az NKH-nál és elnézve az autót, kár lenne érte.
Egyébként a fékerő szabályozóval egyetemben a főfékhengert illene cserélni, mivel változott a féked belső térfogata.
-
Valóban kalandos az élet ezekkel. Ismerős épp bucira szopatja magát egy Alfa Romeo Sprint-el. Na ahhoz szó szerint nincs semmi. Többnyire olasz márka fórumokról és ebay-ről szemezgeti hozzá a cuccokat de sok dologból már utángyártott sem létezik hozzá. Szerintem már 100x megbánta, hogy végül nem Scirocco-t vett az volt a B terv.
-
Hehe, pöpec a masina
. Tavaly nyáron én is majdnem kocka Kadett tulaj lettem igaz nem GTE csak sima 1.3. Csak addig vakaróztam, hogy kell-e vagy sem míg valaki elvitte az orrom elől.
-
Lomha 8V
addikt
(#6) rover45 ; (#7) EczkE: Köszönöm Urak!
-
EczkE
veterán
Nagyon adom a verdádat!
-
rover45
őstag
Asszem erre mondják, hogy RISZPEKT!
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Namelesske #4 üzenetére
Köszönöm! Megvan hozzá minden gyári alkatrész, gondolván egy esetleges későbbi visszaalakításra.
-
Namelesske
addikt
Szép autó, bár én azért a gyári állapotot jobban kedvelem. Remélem biztonságosabb lesz a közlekedés a 4 tárcsának köszönhetően. Sok boldogságot hozzá!
Opel: Wir Leben Autos
-
Lomha 8V
addikt
(#1) r-chee: Köszi szépen! Szeretek ilyennel pepecselni.
(#2) nincsisbéla: Parancsolj.
-
nincsisbéla
aktív tag
A kocsiról is megnéznék pár képet!
-
r-chee
őstag
Jól összehoztad, grat!
spóroltál "némi" szervízköltséget, és férfiemberhez illően remek "kis" bütykörészéssel töltöttted el a szabadidődet
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Mindig zavart, hogy hátul az autómon a szép alufelni alól kilátszik a szörnyű, rozsdás dobfék. Lefesteni...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest