Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirus
tag
Régen én is nagy újító voltam. Még mindig megborzongok ha látok egy képet a régi Asus a620 PDA-mról. Emlékszem senki elképzelni sem tudta mi lehet és mire jó, én meg halomra olvastam a könyveket rajta.
Az androidot is nekem találták ki. Mégis a Galaxy S óta csak annyival lett jobb a világ, hogy elértük a szerintem optimális 4.7"-os méretet. Pont.
Se a tabletek, se az okosórák nem mozgatnak meg bennem semmit.Én öregszem, vagy a világ lesz egyre infantilisebb?
-
Ereshkigal
őstag
Van, akinek ez a fasza.
Az ár egy érdekes dolog. Ha úgy vesszük, szinte egy óra sem éri meg az árát, mert 5000 Ft környékén már lehet kapni olyat, ami hosszú évekig ellátja a feladatát, akkor meg minek többet költeni.
De gondolom megy ez majd lejjebb is, ha egyre többen gyártanak. -
laci1892
őstag
Ezt a " smart " világot kezdem lassan egyre nehezebben Megemészteni. Lassan eljutunk oda hogy, az ember smart wc papír nélkül a seggét sem fogja tudni ki törölni. Azt hiszem még.. Magyarósi Csaba, az Apple blog egyik írója fejtette ki véleményét az okos karórákat illetően ami nekem tetszett. Addig ameddig ezek nem lesznek képes érdemileg az ember életéhez hozzá járulni, relevansan kényelmesebbé téve az életet, addig csak egy drága játékszer.
Előbbit már nem tudtam szerkeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma egy régebbi okosórát fogok bemutatni: a Motorola 360-at, de inkább azt, hogy mégis mire jó egy ilyen kütyü.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest