Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novai
tag
játék élményről olyan embert kérdezni aki fps játékokat sorol fel?

-
ricshard444
veterán
Most jutottam el oda, hogy az elsőt meghallgassam, jó, bár nem az én témaköröm, de mindenképp érdekes hallgatni, hogy a nagy fórumos nevek mögött valójában kik vannak

-
Novai
tag
inkább ne beszéljen árakról az aki nem tudja figyelembe venni a nagy cégek összebeszélését, a mesterséges ár rögzítést, majdnem minden alkatrésznél eljátsszák ezt és sajnos csak usában szokták megbüntetni ezért őket
-
psyho85
aktív tag
Csak annyi, hogy nem olyan jó, mint az előző. 100 Hz alatt oltár brumm volt benne, mert ki kellett tekerni a gaint, benne van az utca zaja (pedig egy udvar hátsó része, mégis hallani az elhaladó autókat), frescho mikrofonja vette a teret mint őrült, annyira benne voltam, hogy ki kellett vágnom az ő sávjából azokat a részeket, ahol én beszélek (a gate nem volt elég). Ilyesmik, volt vele meló, hogy ilyen viszonylag elfogadható hangja legyen (hangtechnikus vagyok, vagy mi, erre ugrok).

-
petipetya
nagyúr
Kíváncsi voltam, ezért meghallgattam. Sok mindent nem értettem benne, mert nem az én világom... De ezek az összehasonlítások a múlttal és az okostelefonokkal tetszettek.

Nem tudom, hogy mi a gond a hangminőséggel, mert nálam a gépen és telón is egyaránt megfelelő - mindkettőn a Chrome alatt néztem (bocs, hallgattam) meg a SoundCloud linken.
-
bacsis
Közösségépítő
ejj frescho, itt is csak a napellenzős dumádat nyomod

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest