- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novai
tag
játék élményről olyan embert kérdezni aki fps játékokat sorol fel?

-
ricshard444
veterán
Most jutottam el oda, hogy az elsőt meghallgassam, jó, bár nem az én témaköröm, de mindenképp érdekes hallgatni, hogy a nagy fórumos nevek mögött valójában kik vannak

-
Novai
tag
inkább ne beszéljen árakról az aki nem tudja figyelembe venni a nagy cégek összebeszélését, a mesterséges ár rögzítést, majdnem minden alkatrésznél eljátsszák ezt és sajnos csak usában szokták megbüntetni ezért őket
-
psyho85
aktív tag
Csak annyi, hogy nem olyan jó, mint az előző. 100 Hz alatt oltár brumm volt benne, mert ki kellett tekerni a gaint, benne van az utca zaja (pedig egy udvar hátsó része, mégis hallani az elhaladó autókat), frescho mikrofonja vette a teret mint őrült, annyira benne voltam, hogy ki kellett vágnom az ő sávjából azokat a részeket, ahol én beszélek (a gate nem volt elég). Ilyesmik, volt vele meló, hogy ilyen viszonylag elfogadható hangja legyen (hangtechnikus vagyok, vagy mi, erre ugrok).

-
petipetya
nagyúr
Kíváncsi voltam, ezért meghallgattam. Sok mindent nem értettem benne, mert nem az én világom... De ezek az összehasonlítások a múlttal és az okostelefonokkal tetszettek.

Nem tudom, hogy mi a gond a hangminőséggel, mert nálam a gépen és telón is egyaránt megfelelő - mindkettőn a Chrome alatt néztem (bocs, hallgattam) meg a SoundCloud linken.
-
bacsis
Közösségépítő
ejj frescho, itt is csak a napellenzős dumádat nyomod

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest