- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Tényleg! Ez a másik furcsa dolog. Az a 2 elem. Nem túl nehéz ? A G7-nek egy ici pici kis könnyű aksija volt =) Abból is kettő. Amíg az egyikkel ment, addig a másik töltődött. Nagyon jó megoldás volt. Én nem hittem volna, hogy visszatérnek még az elemes megoldáshoz. Mért lehet jobb ez mint az a pici aksi?
-
Dany007
veterán
Hát igen. A logitech az logitech
Nekem egy G7-esem volt. A rádióvevővel mindig gondom volt :S Egyszercsak fogta magát és kikapcsolt. És mondjuk játék közben megállt. Akkor azt a kis usb-s vevőt ki kellet húzni a dokkolóból, aztán újra be, és ha szerencsém volt akkor ment tovább.
Ilyen problémát más nem észlelt?
Ettól függetlenül én megvagyok elégedve a logitech-kel. Már kb 4 éve nyúzom az mx510-es és semmi baja. Bőven megérte az akkor 14 ezer Ft-os árát.
Szóval ahogy olvastam ez is megéri az árát! A görgetős dologra kiváncsi lennék xD még nem próbáltam ezt a technológiát.
Csak egy kicsit félek a rádiós megoldásoktól, talán a saját negatív tapasztalat miatt. Eléggé kiforrott ez már ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest