- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marositech #7 üzenetére
Én általában egy-két héttel az első alacsony töltöttségre figyelmeztető jelzés után szoktam cserélni az akksit (amikor már nem először szól), de még ilyenkor is két csík van az 5-ből a driver szerint. Soha nem tapasztaltam még anomáliát.
-
Én is ilyen G603-at használok már egy éve.
Korábban megrögzött "vezeték hívő" voltam, de volt pár szituáció játék közben, amikor nagy rántásoknál a Mouse Bungeet is sikerült vele együtt rántanom és gondoltam teszek egy próbát. Semmi hátrányt és késést nem lehet tapasztalni a vezetékes egerekhez képest!
Egy darab AAA Panasonic Eneloop 750mAh akksival használom műanyag "AAA to AA" átalakítóval a legkisebb súly érdekében (mivel egy darab akksival/elemmel is működik) és még így is simán bírja hasonló felhasználási idő mellett több, mint egy hónapig 1000Hz-en, ami szerintem bőven elég.
A formája nekem abszolút ideális, a nagyobb egeret előnyben részesítőknek ajánlom. Előtte G403-at használtam, ami formára ugyan ez, de az évek alatt elég sok egér megfordult a kezem alatt, volt, amit csak 1 hétig bírtam (Zowie EC1-B, Logitech G402, G9x), volt, amit évekig használtam (G400s, MX518, MS IE 3.0, IE 1.1a).
Mindenkinek bátran ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Logitech új technológiával biztosította, hogy továbbra is az egyik leginnovatívabb gyártó maradhasson. De...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest