- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
#90088192 #29 üzenetére
Ha mellékesben lenne egy blogod és beengednéd rá a hirdetéseket, akkor rájönnél, hogy ez a is mellékes nem is rossz. A másik: szükség van a reklámokra, különben havonta csengethetsz. Így is csengetsz, csak adatforgalomban. Amíg csak ezt a lapcsaládot látogatod, az egy előfizetéssel megoldható. (Bár gyanítom, ha teljesen megszűnne itt a reklámozás, akkor nem évi 5k lenne az előfizetés, hanem több.) De ha napilapokat is olvasol, meg hetilapokat, meg a bánatos tudja mit. Mindegyikhez automatizálsz előfizut?
Egy fórumtárs ötlete tetszett meg: keretek közé kéne tenni a reklámok adatméretét és működését. Ha előbbire nem, utóbbira talán megoldással szolgál majd a Google. -
janeszgol
félisten
Zavaró, de kibírható. Én már nem is reagálok rá. Van a második és harmadik hozzászólás között is reklám, az sem zavar. Nem forog, nem tolja az arcomba, csak ott van.
Őszinte leszek én kiállok a tisztességes reklámozás mellett. Ez szerintem az. Muszáj, mert már elszabadult a pokol e tekintetben. Most várják a Google megoldását a problémára. Ellenőrzött és szabályozott reklámozásra van szükség, ez mindenki érdeke. -
janeszgol
félisten
Azt ne mondd, hogy ez zavaró! Egyszerűen átpörgeted. A reklámellenesek mindenről magyaráznak, csak arról nem ilyen reklám kéne. Persze semmilyen, de fizetni sem akarnak. Ingyen van az áram netszerte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez nekem nagyon hiányzott, hogy ide is bekerüljön ez a szuper...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest