Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz molnarpeter #92 üzenetére

Ha jól értem, akkor szeretnél egy gépet a koliba, otthon meg hagyni valami eszközt, amivel tudsz távoltól letölteni, hogy mire hazaérsz meglegyen az éppen aktuális letöltött, friss Linux disztró csomag. :)

Hát értelemszerűen én a koliba egy erősebb notit vinnék, bár nem vesződnék az SSD-vel, sem a nagyobb belső adattárolóval. Egész egyszerűen egy külső rackbe dobnék be egy Samsung F1 1 TB-os HDD-t mondjuk, azzal el lehetsz egy ideig, aztán ha megtelik otthon üríted.

Az otthoni kérdésre pedig szerintem a legokosabb választás egy router meg egy külső HDD kombinációja. Miért? Mert a router nem fogyaszt sokat, távolról is könnyedén eléred weben keresztül, adattárolónak meg csapsz mellé mondjuk egy WD Green-t vagy akár valami lassabb 2,5-ös HDD is megteszi, ha nagyon le akarod szorítani a fogyasztást.

Otthoni routernek a TP-Link TL-WR1043ND-t ajánlom, az okosításához pedig itt egy kiváló cikk: [link]

Új hozzászólás Aktív témák