- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Ennyit a "a Linux már egyszerűbben telepíthető a Windowsnál, csak pár kattintás, szinte csak okézni kell és fent van" propagandáról.
Nagyon egyszerűen és gyorsan lehet telepíteni a legtöbb Linux rendszert, járj utána.
(#5) zoltanz "nem lehet eltávolítani a PulseAudio-t mert viszi magával az ablakozót"
A Linuxnál is van ilyen? Na, akkor tényleg nem is annyira más ma már, mint a Windows..Ha nagyon belegyógyítják a rendszerbe függőségként akkor bármi előfordulhat, de simán mehet egy jól konfigurált Linux pulseaudióval vagy simán alsa-val, de akár oss-t is hegeszthetsz magadnak.
Különben kiváncsi lettem erre a programra, és mivel állítólag létezik windowsra is, le akartam tölteni, de csak a szokásos linuxos nyakatekert logikátlan bullshitet találtam. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy itt hová kattintsak ahhoz, ha egy működő windowsos verziót szeretnék letölteni??
Van windowsos változata is, de nem elsődleges cél platform:
https://www.freedesktop.org/wiki/Software/PulseAudio/Ports/Windows/Support/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows 10
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest