Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Szólánc.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vimes
senior tag
A monitoron a fényerő+kontraszt 100%-ra van/volt tolva, arra elég kb., hogy kitöröld vele a s..... (cserébe, ha leveszed 0%-ra a fényerőt, eltünik az osd menü
 , aztán érzésből veheted vissza a fényerőt, mert látni nem látsz semmit minimális fényerőn)
Úgy értsd, hogy sötétek a színek, hogy az alapbeállításokkal (fényerő=0, kontraszt=50, gamma=1), pl. a sima piros erős sötét pirosba, a sötétkék meg feketébe hajlik rajta. Fel kellett a szoftverben csavarni a fényerőt meg a gammát, hogy normálisak legyenek a színek. A monitor amúgy valami CRT, muszáj lett volna ezt használni a hét második feléig, amíg meg nem jön a notim, de most szereztem egy vga kábelt, és rákötöttem a gépet a TV-re (ott alapbeállításokkal is pontosak és szépek a színek alapbeállítások mellett), úgy is kint van a PC-m most a nappaliban. - 

PuMbA
titán
Ilyeneket a monitoron kell állítani, mert szigorúan a laptopokhoz vannak a grafikus driverben ezek az opciók
 Szoftveresen belepiszkálni a színekbe elég csúnya dolog 
 Másrészt mit jelent az, hogy sötétek a színek? Ilyenről sose hallottam. Tudsz egy képet fényképezővel beszúrni? - 

pprod94
aktív tag
Szia! Csak egy kósza tipp: Ha beírod terminalba, hogy intel-gpu-tools akkor nem indul el az alkalmazás?
 - 

vimes
senior tag
Eredetileg KDE grafikus felületet írtam tévedésből, de igazából MATE GUI-val megy (ki is javítottam).

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
 - Apple asztali gépek
 - Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - BestBuy topik
 - Battlefield 6
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Gumi és felni topik
 - További aktív témák...

- Új pitaka tók Iphone 17!!!
 - Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
 - Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
 - 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház

- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, aztán érzésből veheted vissza a fényerőt, mert látni nem látsz semmit minimális fényerőn)