- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
asanotadanob
tag
válasz
CPT.Pirk #190 üzenetére
Hardveres gond lehetett, az egyik (a bajos Neonos gép) AMD-s volt, az itthoni Intel. A GPU-t nem igazán szerette, mert a compositing állandóan összeomlott, meg úgy általában volt egy sor grafikus probléma eltűnő ablakszélekkel stb.. Ja, és jóval lassabb volt, mint a mostani budgie desktop.
-
asanotadanob
tag
Jó a cikk, köszi.
A KDE-vel többször próbálkoztam az elmúlt 8-10 évben, s bár most a legjobb az eddigiekhez képest, így is le kellett zúznom az irodai gépről a KDE Neon-t. OK, hogy ez ilyen pre-release KDE, de rengeteg problémája volt, amit egyáltalán nem javítottak hónapokig. Itthon viszont simán Ubuntura húztam fel, asszony nagy megelégedéssel használja probléma nélkül.
Az Arch Linux nagy kedvenc, 5-6 évig használtam egy öreg vason és nem tudtam kinyírni, pedig ment a szószból meg aur-ból telepítgetés. Imádtam, izgalmas volt nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest