Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az valóban igaz, hogy egyáltalán nem egyszerű a KDE konfigolása, ha valaki épp belecsöppen, akkor inkább mission impossible kategória.
Ez tény, próbáltam párszor bíbelődni már vele, nekem inkább az volt a gondom, hogy néhány valóban roppant egyszerű dolog beállíthatóságának keresése közben kiderült, hogy hát azt sajnos itt nem lehet. Van ilyen is, ezért használok egy kevésbé bonyolult konfig lehetőségekkel megáldott DE-t.Azért írtam neked, amit írtam, mert értesz a dologhoz mélyebben, de bocsi, azt a fura ketyerét ne vegyük már csak úgy 1 éves gépnek egyszerűen, ismerve mindazt amit már itt leírtak, kizárt dolog, hogy egy ilyen gépen bármi más teljesen hibátlanul fog működni outofbox.
Szerintem ilyet a cikk sem sugallt, legalábbis az én olvasatomban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez tény, próbáltam párszor bíbelődni már vele, nekem inkább az volt a gondom, hogy néhány valóban roppant egyszerű dolog beállíthatóságának keresése közben kiderült, hogy hát azt sajnos itt nem lehet. Van ilyen is, ezért használok egy kevésbé bonyolult konfig lehetőségekkel megáldott DE-t.
Szerintem ilyet a cikk sem sugallt, legalábbis az én olvasatomban nem.