- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Mint már párszok ítram van egy kevés Linux-os múltam, de azért inkább vagyok laikus, mint hozzáértő.
Volt azon az öreg laposon már Linux - Mint Mate - meg virtuálban itt-ott van pár linux-om (Manjaro KDE/Gnome/a cégesen XFCE, Mint Mate/Cinnamon, Ubuntu, OMV (igaz nem linux, de még HighSierra is)) így nem volt teljesen ismeretlen és szerintem van bennem nyitottság is.
Az eddigi tapasztalataim alapján az öreg vasat simán felismerte, nem kellett bűvészkedni a TLP-vel, meg driver-t vadászni rá. A biometrikus szenzort kell még beüzemelnem. A W7 Vista driverekkel működött, de voltak kehék rendesen.
A terminal utasításokkal kicsit barátkozok még - igazad volt, ha nem akarom nem használom - de ahogy elnéztem nagyon nem különbözik a debian-os utasításoktól.Szerintem jól megleszünk. Ki tudja, egy nagyobb SSD esetén lehet, hogy az asztalira is feltenném dualban a W10-zel... Az biztos, hogy ha le tudnám cserélni az öreg Misit egy HP/Lenovo sub-ra, nem foglalkoznék Win-nel. A Manjaro eddig megvett
-
Érdekes, hogy Pamacban maradt az egy kattintásos módszer csak Octopiban kell kettőt kattintani.
Mondjuk én terminálból csináltam. Nem tudom már miért.
Működésről meg annyit, hogy másik laptopra is feldobtam. Live módban nem ismerte fel a benne lévő Wifi-t. Feltelepült simán, elindult, majd szólt hogy itt vannak a Wifi kapcsolatok, ugyanmár valamelyikre csatlakozzak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest