- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Mint már párszok ítram van egy kevés Linux-os múltam, de azért inkább vagyok laikus, mint hozzáértő.
Volt azon az öreg laposon már Linux - Mint Mate - meg virtuálban itt-ott van pár linux-om (Manjaro KDE/Gnome/a cégesen XFCE, Mint Mate/Cinnamon, Ubuntu, OMV (igaz nem linux, de még HighSierra is)) így nem volt teljesen ismeretlen és szerintem van bennem nyitottság is.
Az eddigi tapasztalataim alapján az öreg vasat simán felismerte, nem kellett bűvészkedni a TLP-vel, meg driver-t vadászni rá. A biometrikus szenzort kell még beüzemelnem. A W7 Vista driverekkel működött, de voltak kehék rendesen.
A terminal utasításokkal kicsit barátkozok még - igazad volt, ha nem akarom nem használom - de ahogy elnéztem nagyon nem különbözik a debian-os utasításoktól.Szerintem jól megleszünk. Ki tudja, egy nagyobb SSD esetén lehet, hogy az asztalira is feltenném dualban a W10-zel... Az biztos, hogy ha le tudnám cserélni az öreg Misit egy HP/Lenovo sub-ra, nem foglalkoznék Win-nel. A Manjaro eddig megvett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest