Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz Dave™ #336 üzenetére

Mint már párszok ítram van egy kevés Linux-os múltam, de azért inkább vagyok laikus, mint hozzáértő.

Volt azon az öreg laposon már Linux - Mint Mate - meg virtuálban itt-ott van pár linux-om (Manjaro KDE/Gnome/a cégesen XFCE, Mint Mate/Cinnamon, Ubuntu, OMV (igaz nem linux, de még HighSierra is)) így nem volt teljesen ismeretlen és szerintem van bennem nyitottság is.
    Az eddigi tapasztalataim alapján az öreg vasat simán felismerte, nem kellett bűvészkedni a TLP-vel, meg driver-t vadászni rá. A biometrikus szenzort kell még beüzemelnem. A W7 Vista driverekkel működött, de voltak kehék rendesen.
    A terminal utasításokkal kicsit barátkozok még - igazad volt, ha nem akarom nem használom - de ahogy elnéztem nagyon nem különbözik a debian-os utasításoktól.

Szerintem jól megleszünk. Ki tudja, egy nagyobb SSD esetén lehet, hogy az asztalira is feltenném dualban a W10-zel... Az biztos, hogy ha le tudnám cserélni az öreg Misit egy HP/Lenovo sub-ra, nem foglalkoznék Win-nel. A Manjaro eddig megvett

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés