- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ebben van igazság. Vettem egy PC -t, amit Win10 -zel árultak (az XP -nél maradtam le a Win -ről). Azt se tudtam, hogy ki, kivel van benne. Tök idegen volt az egész. De, nem adtam fel, mert egy konkrét feladatra szántam azt a PC -t, ami akkor úgy tűnt, hogy Win alatt lesz csak kivitelezhető. De aztán kiderült, hogy a Win alkalmatlan rá. Na, akkor volt utóljára elindítva rajta. Közben az is kiderült, hogy csak az volt a probléma, hogy régi kerneles Puppy -val próbálkoztam. Kerestem egy újabb kernelest, és azzal már működik, amit szerettem volna. A MS meg fulladjon bele a köcsög hozzáállásába!
-
King Unique
titán
Egyébként az O365 elvileg globálisan free az oktatási intézmények számára. Másrészt finoman fogalmazva egyéb dolgoknak is lehetnek költségei, szóval szerintem nem feltétlen a szoftverek miatt kell hőbörögni. Harmadrészt, ha már az oktatásban mondhatni elvárt sok helyütt egy bizonyos szoftveres környezet használata, akkor talán nem akkora gond, ha ezt az intézmény otthonra is igyekszik biztosítani a diákok számára. Ezt a munkaerőpiac, nem fognak máshoz érteni dolgot meg szerintem nagyon ne firtassuk, mert elég csak megnézni, hogy a legtöbb cégnél itthon is mi az elvárás és milyen szoftveres környezetet használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest