Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvs
aktív tag
válasz
blade zte
üzenetére
/troll on
Szép dolog a szabad verseny a 4000 disztróval amiből 1000-et még talán támogatnak, amiből talán 500-ban van értelmes fejlesztés, amiből talán 250-et használnak értelmes mennyiségben, ami talán 5 alap nagy rendszer forkolására és zsilipelt-késleltetett lecsapolására épül.
Másik részről abban elég biztos vagyok, hogy a W10-nél _lényegesen_ nagyobb biztonsági kockázatot jelent egy random kínai telefon, a gugli, a facebook, az ISP-k logja, az alma, a steam, egy random böngésző nyomai a neten vagy az emberi hülyeség. De lehet nyugodtan rettegni mindentől, csak nem értem minek.
Be lehet zárkózni a TOR-protonmail-TempleOS titkosított világba, de csak ott létezve elég sivár a lét.
/troll off -
Freel
tag
válasz
blade zte
üzenetére
Tökéletesen egyetértek a hozzászólásoddal. Fantasztikusan összeszedted a lényeget és idecsaptad az asztalra... Sajnos én nem tudtam ezt ilyen szépen megfogalmazni...
A problémát csupán csak ott látom, hogy azok az emberek akik hajlandóak lennének kompromisszumokat kötve is bár és a méregdrága szabadidőt rászánva is akár tanulni picit és megismerni a Linuxot, azok az emberek nem értik meg, hogy mit jelent a: pragmatista, konvert, idealista, tudatalatti, kollaboráció, backdoor, monopolhelyzet stb kifejezések... Így a hozzászólásod (amit én legszívesebben nagy betűkkel kiraknék mindenki asztalára) sajnos pont annak a rétegnek nem jelent semmit, akik egyébként ha használnák a Linuxot, tudnának a tömeges jelenlétükkel változtatni a Linux szerepén/fontosságán... -
movax
őstag
válasz
blade zte
üzenetére
Meg hát igazából ha számgépfelhasználás elsajátításáról van szó, akkor elsősorban oprendszer-tanulás az, ami van. Vagyis nem problémák platform- és eszközfüggetlen megoldását tanítják (iskolában, tanfolyamon, magánórákon, haverok stb.). Holott az oprendszer csak egy interfész köztem és a feladat között, teljesen mindegy, hogy linuxos lxde, vagy win10, ugye, alapelvekről van szó, amelyek univerzálisak. De hát ez evidencia. Vagy talán mégsem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest