- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Az egész történetben a "legnagyszerűbb", hogy az eladó viszonylag kultúráltan állt a dologhoz. (hozzátéve, hogy még így is kibújt a jogérvényesítés teljessége alól).
Véleményem szerint ez 100-ból max 1 esetben történik így...nekem ez a legnagyobb bajom a rendszerrel...
Természetesen az alap probléma, hogy egy ilyen premiummal ilyen történhet szomorú, de úgy gondolom, hogy az a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy neked sikerült a jogaidat érvényesíteni (majdnem teljesen), de ezzel kb egyedül leszel. Hozzátéve mindehhez, hogy amennyiben sufni gsm az eladó.
Azért gondolom, hogy ez a nagyobb baj, mert ha a jogérvényesítés (gyorsan) működik, akkor teszek nagy ívben rá, hogy a prémiummal baj van rövid időn belül.
Örülni is nehezen tudok a kimenetelnek, hisz egy beismert hibánál nem a teljes vételár járt vissza...nonszensz.
Szerintem bíróság előtt is simán megáll az ügy. Ezt szerintem nagyon kifelejtette a tékozló a neked írt válaszból.
Szemét sufnik beszerzését szabályoznák inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest