Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stemplar07 #581 üzenetére
Évek óta van DSD DAC-om, tudom, hogy más a hangzás. Még jobb is lehet bizonyos szempontból, akár egy gyngébb analóg jelút esetén is (ennek a DAC ic-k belső felépítéséből adódó oka van). Ezt már pár helyen kifejtettem, itt a fórumon a céltopikokban, amikor írtam a DAC ic-k belő működséről (fejhallgatós, DAC, és DSD topikban találsz részletes írásokat), amikor 1 bites delta-sigma jelet kap, és hogyan egy multibit pcm-mel (ott is delta-sigma konverzió stb.). De a másság még nem jelenti, hogy nem jár vele együtt hátrány. A valóban jó formátum a DSD128 (csak forrásanyag nem igazán van), mert ott az intermoduláció torzítással is csak 20kHz fölé mászik be az alapzaj nagy része.
Persze én is úgy vagyok vele, hogy azt érdemes hallgatni, ami inkább tetszik, függetlenül attól, hogy mit mondanak az okoskodók.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Synology NAS
- OLED monitor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spotify
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest